LINIA DE PORUMB DULCE – MARKET FRESH – FIERASTRAU DE PORUMB SI LEGUME


Descrierea produsului
Acest aparat taie cu precizie partea superioară și coada / tulpina tăie știulete de porumb dulce, chiar și atunci când sunt verzi (încă în coajă). Știuleții sunt orientați pe un transportor cu lanț cardanic cu un ghid de aliniere laser pe bandă, fie de către operatori, fie de roboți. Produsele prelucrate se deplasează printr-un banc de două (știuleți) sau trei (șuvițe) de lame de ferăstrău la lățimea necesară. Deșeurile sunt descărcate și pot fi echipate cu un transportor de deșeuri pentru a fi îndepărtate automat. Știulete sau cobete finite sunt gata imediat pentru a fi transferate la următoarea fază a procesului dvs., cum ar fi în sistemul de decojire a pieței proaspete.

Garantie 1 + 1 ani

Pret la cerere

Descriere

Linia de prelucrare a porumbului dulce ProEx Food Fresh Market creează știulete perfecte pentru imagine, pe care partenerii dvs. de retail vor să le afișeze pe rafturile lor pentru produse proaspete. Soluția noastră permite diferite niveluri de automatizare, inclusiv soluții robotizate complete. Inginerii noștri vor perfecționa designul pentru a se asigura că știuletele sau cobetele dvs. sunt manipulate ușor și igienic, oferindu-vă cele mai mari randamente. Indiferent dacă doriți parțial sau complet decorticat, pe o tavă sau într-o pungă de vid, ne vom asigura că funcționarea dvs. oferă un produs de înaltă calitate, cu niveluri ridicate de producție.

ProEx Food vă oferă o soluție la cheie personalizată, optimizată pentru nevoile dvs. specifice. Soluția noastră de linii de porumb dulce de pe piața proaspătă este perfectă pentru ambalarea fie în tăvi, fie pentru pungi sterilizate ambalate în vid. Linia noastră este concepută pentru a fi igienică și ușor de accesat pentru necesități de întreținere. Construim în jurul unui nucleu comun, incluzând:
Transportor de pat înclinabil de primire
Buncăr de alimentare
Tigaie vibratoare de alimentare
Ferăstrău cob (pentru a tăia partea superioară și coada sau, de asemenea, pentru a tăia cobete)
Fresh Market Huskers de porumb dulce (optimizat cu role de cojire cu profil redus)
Ambalare primară automată opțională (specifică nevoii dvs. finale)
Panouri de control complet integrate
Sistem central de gestionare a deșeurilor
Pentru cei care caută niveluri mai ridicate de debit, igienă și siguranță, opțiunile noastre de automatizare robotizată automatizează sarcini suplimentare și tranziții de proces.

Bandă Simplă:
Până la 2 operatori
Până la 40 de bucăți / minut pe operator

Banda Dual :
Până la 4 operatori
Până la 40 de bucăți / minut pe operator
Robotică: Până la 300 de bucăți / minut

Aceste ferăstraie pot fi folosite și pentru tăierea altor legume precum morcovi, țelină, ardei și dovlecei.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LINIA DE PORUMB DULCE – MARKET FRESH – FIERASTRAU DE PORUMB SI LEGUME”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by