Descriere
La fiecare dintre cele patru niveluri de braising, două bare transversale reglabile permit executarea mai multor elaborari care variază; grătar direct, folosind pinioane, vase , Josper GN uri și chiar grătarele temperate, precum și afumatul sunt la cel mai înalt nivel. Primul nivel și nivelul inferior sunt utilizate pentru brazare și rumenire rapidă, al doilea și al treilea pentru gătit mai lent și al patrulea pentru încălzirea și menținerea mâncării calde. Cu Josper Mangal puteți găti pe cărbune diferite tăieturi de carne, cum ar fi fripturi, hamburger, kebab, shaslik, piept de pui sau aripi, precum și o mare varietate de legume.
Josper Mangals
La Josper am îmbrățișat tradiția culinară din Orientul Mijlociu și i-am aplicat cea mai nouă tehnologie pentru a crea Josper Mangal, un grătar de cărbune din lemn deschis pentru a găti folosind stilul Mangal. Mangal al lui Josper este un grătar deschis multifuncțional, din cauza a trei factori cheie:o zonă de grătar extra-mare, patru niveluri de braising și un set de accesorii care permit tot felul de aplicații gastronomice. Construit integral din oțel inoxidabil, Mangal este unul dintre cele mai versatile și multifuncționale produse ale lui Josper.
Recenzii
Nu există încă recenzii.