JOSPER ,, MANGAL ,, MGJ-132


Mangal este unul dintre cele mai versatile și multifuncționale produse ale lui Josper.

Josper Mangal MGJ-132, grătarul de lemn deschis pentru a găti în stilul Mangal. Cu o suprafață de grătar de 1235 x 490 mm (niveluri x4), timp de foc de aproximativ 20 de minute și o temperatură la grătar de 250 ºC. Consum zilnic de cărbune mediu de 22 – 24 kg. Accesorii incluse: 2 grile de reglare a temperaturii, 1 grătar de sârmă, 16 tăvi GN 1/9 și cârlige.

Dimensiune: 145x102x150 cm
Dimensiune grătar: 132 cm
± 200 de portii

Pret la cerere

Descriere

La fiecare dintre cele patru niveluri de braising, două bare transversale reglabile permit executarea mai multor elaborari care variază; grătar direct, folosind pinioane, vase , Josper GN uri  și chiar  grătarele temperate, precum și afumatul sunt la cel mai înalt nivel. Primul nivel și nivelul inferior sunt utilizate pentru brazare și rumenire rapidă, al doilea și al treilea pentru gătit mai lent și al patrulea pentru încălzirea și menținerea mâncării calde. Cu Josper Mangal puteți găti pe cărbune diferite tăieturi de carne, cum ar fi fripturi, hamburger, kebab, shaslik, piept de pui sau aripi, precum și o mare varietate de legume.

Josper Mangals
La Josper am îmbrățișat tradiția culinară din Orientul Mijlociu și i-am aplicat cea mai nouă tehnologie pentru a crea Josper Mangal, un grătar de cărbune din lemn deschis pentru a găti folosind stilul Mangal. Mangal al lui Josper este un grătar deschis multifuncțional, din cauza a trei factori cheie:o zonă de grătar extra-mare, patru niveluri de braising și un set de accesorii care permit tot felul de aplicații gastronomice. Construit integral din oțel inoxidabil, Mangal este unul dintre cele mai versatile și multifuncționale produse ale lui Josper.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JOSPER ,, MANGAL ,, MGJ-132”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by