JOSPER COMBO – CVJ-050-2-HJX-25 ( CUPTOR CARBUNE 25 )+ PVJ-50 (GRILL DUBLU ,,Basque,, ) intr-un singur modul


Cuptor cu cărbune HJX-25 + Grătarul ,,Basque,, PVJ-50
Dimensiune: 207x90x179cm
dim. Grill: 50x51cm (x4)
± 160 de portii

Tandemul unui cuptor și grătar oferă posibilități gastronomice infinite:Zona de brazare triplă sau chiar patrupedă: cele două grile ridicabile ale grătarului Basque, precum și cele 5 niveluri interne de prajire a cuptorului.

Combină un :  Cuptor Josper Charcoal HJX-25 și Josper Basque Grill Monoblock PVJ-050-2 cu un dublu grill într-un singur modul.

Cuptorul cu cărbune: recomandat pentru 160 de portii, cu un timp mediu de ardere de ± 130 minute. Grătarul: timp mediu de ardere de 20 de minute, consum zilnic de cărbune de 20 până la 22 kg.

Pret la cerere

 

 

Descriere

Accesorii incluse: reductor de foc, pălărie pentru fum, 2 clesti, rafturi de poker și grătar.

Josper Combo
Complexul Combo Josper este combinația perfectă a două sisteme de grătare: sistemul de grătare închis al clasicului cuptor cu cărbune Josper și tradiționalul Basque Grill deschis într-un singur dispozitiv. Compusul unui model HJX 25, 45 sau 50 (mic, mediu sau mare) și al unui Grill Basque cu dublu rack integrat în aceeași structură.

Versatilitatea elaborațiilor și tehnicilor: sigilarea mai întâi a produsului pe grătarul deschis și finisarea produsului în interiorul cuptorului, grade de intensitate diferite ale produselor afumate, separarea cărnii, a peștilor și a legumelor pe fiecare raft independent și controlul absolut al materiei prime chiar și al produsele cele mai delicate.
Controlul etanșării produsului atât cu grătarul deschis, cât și cuptorul, datorită reglării înălțimii.
Reglarea rapidă și agilă a temperaturii prin volanul grătarului deschis, care este prevăzut cu un sistem hidraulic de reglare a înălțimii și prin sistemul de evacuare a cuptorului.
Creșterea vitezei și a volumului de producție datorită capacității de generare a energiei ambelor mașini care funcționează în același timp.
Reutilizarea energiei termice produse în timpul procesului de piroliză, atât în ​​cuptor, cât și în grătarul basc.
Componentă puternică vizuală și grătară a combo-ului. Acesta permite bucătarului să se diversifice, să capteze atenția clienților și să tempereze produsul în fața clienților.
Consumul uniform de cărbune de lemn din cauza combustiei care are loc într-un vas omogen.
Servicii neîntrerupte în bucătării non-stop și evenimente pe termen lung.
Zona de grătar a grătarului deschis 500 x 510 mm (rafturi x2) și 500 x 510 mm (rafturi x2) în cuptor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JOSPER COMBO – CVJ-050-2-HJX-25 ( CUPTOR CARBUNE 25 )+ PVJ-50 (GRILL DUBLU ,,Basque,, ) intr-un singur modul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by