JOSPER ,, BASQUE ,, GRILL – PVJ-076-2 Individual dublu


Dublul Josper Basque Grill PVJ-076-2 are o suprafață de grătar de 760 x 510 mm (x2) și o șină verticală de 290 mm. Timpul de ardere este de aproximativ 20 de minute, cu o temperatură la grătar de 250 ºC și un consum zilnic de cărbune de 36 până la 40 kg. Accesorii incluse: tongs și poker.

Gratar dublu individual
Dimensiune totala : 209x90x161 cm
Dimensiune grătar: 76 × 51 cm (x2)
± 140 de portii

Pret la cerere !

Descriere

Josper’s Basque Grill este un grătar tradițional deschis, cu o valoare deosebită datorită versatilității și productivității sale. În proiectarea și construcția sa, Josper a fost sfătuit de Bittor Arginzoniz, proprietarul și bucătarul restaurantului Asador Etxebarri (Atxondo, Biscaya, Spania). El a fost un inovator inovator al celei mai vechi tehnici culinare din lume, grătarul.

În prezent, Etxebarri este o referință absolută a grătarului gastronomic la nivel mondial, fiind al treilea cel mai bun restaurant în conformitate cu premiile „Cele mai bune 50 de lumi”. Prin urmare, stăpânirea și inovația sa aplicată tehnicilor de grătar au fost fundamentale pentru a produce întreaga gamă Basque Grill.

Caracteristicile care fac din Josper Basque Grill un produs de excepție în industria noastră sunt:

Sistem hidraulic de reglare a înălțimii, care asigură o mișcare lină și continuă a grătarului la diferite înălțimi
Izolație termică maximă garantată de un sistem de ventilație cu mai multe camere
Bariera de protecție interioară asigurată de izolația minerală.
Fluxul de convecție naturală nu este forțat, limitând transferul de căldură și, în consecință, reduce transferul de temperatură externă. Prin urmare, facilitându-i capacitatea de utilizare.
În procesul de fabricație al Basque Grill am utilizat cele mai bune aliaje de oțel de înaltă tehnologie create de și pentru Josper, precum și cele mai avansate tehnici de proiectare în construcția de grătare tradiționale.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JOSPER ,, BASQUE ,, GRILL – PVJ-076-2 Individual dublu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by