INVESTESTE IN ECHIPAMENTE HORECA SECOND HAND

Stim deja cat de greu este sa iti deschizi o afacere in domeniul horeca in cazul in care nu ai un buget suficient de mare. Cu toate ca ai economisit si ai strans bani atat timp, exista posibilitatea ca la final sa nu dispui de suma de care ai nevoie. Sau se mai intampla sa ai un buget fix care sa nu iti permita achitarea unor costuri suplimentare pe care nu le-ai prevazut. Sigur ai auzit si de echipamente horeca second hand, insa nu ai luat aceasta varianta in serios pana acum.

Toate aceste inconveniente te limiteaza atunci cand vrei sa iti alegi echipamentele profesionale horeca pentru afacerea ta. De multe ori, te

pripesti si cumperi unele de calitate mai slaba doar pentru ca sunt mai ieftine. Insa acest lucru nu este rentabil pentru ca dupa o perioada de timp exista riscul sa se defecteze si sa cumperi altele.

Nu este buna nici varianta in care cheltui toti banii pe cateva dintre echipamentele si utilajele de care ai nevoie, fara sa mai le mai poti achizitiona mai apoi pe celelalte.

Si atunci care e cea mai buna alegerea pe care trebuie sa o faci? Iti dam noi un sfat: investeste in echipamente second hand!

 De ce sa cumperi echipamente horeca second hand?

  1. Economisesti bani si poti astfel sa achizitionezi toate utilajele de care ai nevoie.
  2. Starea si durata de functionare nu este mai slaba decat a unor echipamente noi daca au fost bine intretinute. Totul depinde de magazinul de unde le achizitionati.
  3. Poti gasi o gama variata de utilaje si echipamente la preturi foarte bune, cum ar fi: cuptoare gastronomice, masini de spalat vase, echipamente frigorifice, espressoare, filtre de cafea, roboti de bucatarie, etc.
  4. Unele echipamente horeca second hand vin cu avantajul unei garantii. Desi toata lumea stie ca in general produsele second hand nu au garantie, unele magazine ofera. Gastroprofis ofera garantie de 1 an la utilajele si echipamentele second hand.
Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by