INCALZITOR DE FARFURII

Vezi ca:
 • INCALZITOR DE FARFURII 40 DE FARFURII DE PANA LA 30 CM

  Mâncărurile și aromele calde ies cel mai bine în evidență atunci când sunt servite în farfurii calde.Acest încălzitor de farfurii profesional este fabricat din oțel inoxidabil și este potrivit pentru încălzirea a 40 de farfurii cu o dimensiune de 30 cm. Datorită mecanismului practic, temperatura poate fi setată între 30 și 85⁰C.

  Citește mai mult
 • INCALZITOR DE FARFURII 80 DE FARFURII DE PANA LA 30 CM

  Acest încălzitor de farfurii profesional este fabricat din oțel inoxidabil și este potrivit pentru încălzirea a 80 de farfurii cu o dimensiune de 30 cm. Datorită mecanismului practic, temperatura poate fi setată între 30 și 85⁰C.Piesele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel încât acest încălzitor de farfurii va dura ani de zile.

  Citește mai mult
 • MAXIMA DULAP DE INCALZIT FARFURII/ INCALZITOR DE FARFURII 120

  Acest încălzitor de farfurii robust și ușor de utilizat este echipat cu 1 ușă în față. În interiorul dulapului cu farfurii este spațiu considerabil pentru farfurii de până la 32 cm. Acest încălzitor de farfurii de format oferă posibilitatea de a încălzi 120 de farfurii odată.

  Citește mai mult
 • MAXIMA DULAP DE INCALZIT FARFURII/ INCALZITOR DE FARFURII 30

  Acest încălzitor de farfurii robust și ușor de utilizat este echipat cu 1 ușă în față. În interiorul dulapului cu farfurii este spațiu considerabil pentru farfurii de până la 32 cm. Acest incalzitor de farfurii in format ofera posibilitatea incalzirii a 30 de farfurii odata.

  Citește mai mult
 • MAXIMA DULAP DE INCALZIT FARFURII/ INCALZITOR DE FARFURII 60

  Acest încălzitor de farfurii robust și ușor de utilizat este echipat cu 1 ușă în față. În interiorul dulapului cu farfurii este spațiu considerabil pentru farfurii de până la 32 cm. Acest incalzitor de farfurii in format ofera posibilitatea incalzirii a 60 de farfurii odata.

  Citește mai mult

Se arată toate cele 5 rezultate

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by