IMPRIMANTA CAFEA SI BAUTURI – RIPPLE MAKER


CONCEPUT PENTRU PLĂCERE  – The Ripple Maker – ultimul trend in domeniul Horeca din intreaga lume     
Originalul, brevetat Ripple Maker transformă băuturile obișnuite din spumă într-o experiență de neuitat. Alegeți dintr-o selecție impresionantă de modele sau permiteți oaspeților să își creeze propriile lor utilizând o aplicație simplă (da, chiar și selfie-uri) – și apoi imprimați imediat folosind ingrediente naturale premium. Complet conform cu reglementările sanitare și de siguranță.

Descriere

Ripple Maker trebuie amplasat intr-un loc fix si poate fi manuit cu usurinta de catre un singur angajat al locatiei (barman, barista, etc.).

Știi acea veche zicală despre faptul că nu amesteci afacerea cu plăcerea? Nu aici. Misiunea noastră este să ajutăm companiile să se conecteze cu clienții, transformând vârfurile băuturilor gustoase într-un ecran pentru imprimarea suporturilor digitale

Dacă sunteți un adoptator timpuriu care este curios să descopere intersecția dintre mass-media digitală, dezvoltarea de software și inovația alimentară, ne-ar plăcea să ne întâlnim și să discutăm următoarea dvs. mișcare în carieră. Peste băuturi, desigur.

CE FACE
Ripples ™ este o platformă pionieră media bev-top care ajută Industriile Alimentației Publice  și Băuturi, Hospitalitate și Evenimente  să transforme o băutură obișnuită într-o pânză inovatoare imprimând imagini și mesaje pe spumă. Delectați-vă publicul cu fluxul  dinamic de conținut personalizabil și folosiți-vă băuturile pentru a împărtăși o imagine frumoasă, pentru a promova un eveniment sau pur și simplu pentru a saluta. Ce ai nevoie pentru a construi interacțiuni personale cu clienți noi și existenți – câte o ceașcă la un moment dat.

Bauturile pe care le poate personaliza:

Bauturile pe care le servesti reprezinta suprafata de “printare”. O suprafata fina si cremoasa reprezinta  secretul pentru a obtine un latte “instagramabil” care va    fi imediat fotografiat de catre client si postat online impreuna cu precizarea denumirii locatiei tale. 

Bere – spuma densa a berii la draft poate fi o  suprafata perfecta pentru printarea mesajelor sau fotorgrafiilor folosind Ripples.

Nitro Cold Brew  – Acest ultim trend in materie de   bauturi pe baza de cafea rerpezinta o suprafata perfecta pentru Ripples, iar o asemenea bautura poate fi pusa in pahar, printata si servita in mai putin de un minut.

Cocktailuri – orice tip care este cremos si fin la   suprafata – de la espresso martini la gin flips – poate  fi personalizat cu Ripples.

Echipamente de cafea  –  Super-Automatic –Echipamentele de ultima generatie, cum ar fi WMF   1500s Dynamic Milk, pot fi calibrate special pentru a produce bauturi care sa fie printate cu Ripples.

Cerinte Tehnice:

Ripples este gandit pentru a fi amplasat langa espressorul de cafea , pe care il folosesti pentru prepararea  bauturilor pe baza  de cafea.

Internet – Ripples functioneaza conectat in    permanenta  la Internet prin intermediul unei retele wifi.

Alimentare cu energie electrica – Ripples se  conecteaza la reteaua de energie electrica obisnuita si vine insotit de un cablu de alimentare cu lungimea de  1m.

Iti preluam comanda, sa aducem Ripple Maker in locatia pe care o administrezi si sa te ajutam sa le livrezi clientilor tai experiente de neuitat. 

Cu Ripple Maker veți transforma cafeaua obișnuită într-o experiență extraordinară!

Folosind o tehnologie de imprimare brevetata, aparatul poate transmite clientilor mesaje text sau imagini printate pe suprafata unui cappuccino sau unui latte. In acest fel se pot promova diversele oferte, promotiile „happy hour” sau se pot printa logourile brandurilor partenere. Prin intermediul aplicatiei de mobil Coffee Ripples, clientii locatiei pot sa isi aleaga personal imaginea care va fi printata sau pot sa transmita aparatului spre printare chiar un selfie, bautura purtand in acest caz numele „Selfiecino”.

Folosind tehnologia de imprimare brevetată, aparatul creează inspirație din orice imagine sau text pe care le imprimă pe spuma de lapte a băuturilor de tip capucino sau latte.

În acest fel creați un moment unic și o legătură deosebită cu clienții dumneavoastră care vor putea, prin intermediul aplicației de mobil, să își aleagă personal imaginea care va fi printată sau vor putea să transmită aparatului spre printare chiar un selfie.

Ripple Maker in  locația dumneavoastră va beneficia de o imensă promovare online, pe rețelele de socializare, pentru că din cifrele înregistrate în alte piețe unde Ripples Maker este deja folosit peste 80% dintre cafelele personalizate sunt fotografiate iar clienții postează aceste imagini pe Facebook, Instagram sau alte rețele de socializare, menționând de cele mai multe ori și locația unde se află.

 

Extra suplimentare pentru a vă ajuta să folositi  Ripples :

SERVICIU PRELUNGIT GRATUIT                                                                                                                                                                                  Pentru a compensa eventualele perioade de nefuncționare pe care compania dvs. le-a experimentat recent. Aceasta include toate caracteristicile serviciului, precum conținut, asistență tehnică și cele mai recente actualizări pentru o perioadă limitată de timp.

PROIECTE GRATUITE DE BĂUTURI
Obțineți mai multe modele pe băuturi, pentru a încânta clienții în persoană și pentru a le informa că sunteți din nou în afaceri pe social media. Alegeți dintre temele noastre populare și le vom încărca direct în Ripple Maker

NOUĂ APLICARE WEB RIPPLES
Nu este necesară descărcarea, înseamnă că acum este mai ușor ca niciodată pentru clienți să-și trimită propriul conținut direct la Ripple Maker pentru ca dvs. să imprimați pe băuturile lor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „IMPRIMANTA CAFEA SI BAUTURI – RIPPLE MAKER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by