GRATAR PROFESIONAL REVOLUTIONAR 𝗕𝗥𝗢𝗜𝗟𝗬𝗚𝗥𝗜𝗟𝗟 – Model BRE8001 ELECTRIC – ajungand la 850 C in cateva minute


Schimbați-vă modul de a face grătar cu CASTA 𝗕𝗥𝗢𝗜𝗟𝗬𝗚𝗥𝗜𝗟𝗟 – 80% reducere la fum și mirosuri , la o  temperatura de 850 C  in cateva minute .

Descriere

Dimensiuni exterioare mm 1050×450/630x745h , Suprafata utila de gatit mm 700×380 , kW  10 , 3NAc400V 50 Hz 32A

VERSATILITATE: Combinat cu LTC (gătire la temperatură joasă) sau BATCH (pregătire și scăderea temperaturii alimentelor în BATCH line) cu finisaj la gratar este expresia maxima a bucatariei gourmet si stimuleaza creativitatea bucatarilor cu vedeta oferind instrumentul de a gati intr-un mod sublim pui, porc, fripturi groase cu os, legume si crustacee.

Nr. 1 placă radiantă de înaltă eficiență cu dublă aprindere, cu reglare în 3 niveluri de putere.
• Realizat integral din otel inoxidabil AISI 304.
• Grătare puternice de înaltă conducție din inox AISI 304
otel, reglabil pe inaltime pe 6 nivele, detasabil pentru curatare usoara.
• Tava pe ghidaje pentru a contine reziduurile de gatit, detasabila in acelasi timp de gratarul de gatit.
• Nr. 3 tigăi detașabile plasate pe fundul camerei de gătit.
• Fundul camerei de gătit cu scurgere pentru o curățare ușoară

Cauți un grătar profesional revoluționar care să ajungă la 850°C în câteva minute, să reducă timpii de gătire cu 50% și să fumege și să miroase cu 80% mai putin ca gratarele  conventionale .  Soluția este 𝗕𝗥𝗢𝗜𝗟𝗬𝗚𝗥𝗜𝗟𝗟!
Grătarul Made in Italy produs de CASTA Professional Cooking Equipment care vă va revoluționa modul de a face grătar datorită metodei de gătit direct de sus în jos, cu performanțe irepetabile cu alte sisteme tradiționale de gătit.
Un produs foarte performant, simplu si gata de folosit in cateva minute. Poziționarea sursei de căldură în partea superioară permite o gătire directă prin radiație, creând o reacție Maillard imediată și o prăbușire totală perfectă, uniformă pe întregul produs. Acest mod de gratar evita emisia suparatoare de fum, flacari si mirosuri cauzate de sistemele clasice de gatit.
Temperatura extrem de ridicată dezvoltată în interiorul BROILYGRILL sigilează imediat porii alimentelor prin blocarea sucurilor din interior, obținând un produs suculent și minimizând pierderea în greutate.
Absența fumului de piroliză garantează un produs sănătos, foarte digerabil, neatins de arderea grăsimilor și a sucurilor care picură pe sursa de căldură în sistemele tradiționale de gătit.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GRATAR PROFESIONAL REVOLUTIONAR 𝗕𝗥𝗢𝗜𝗟𝗬𝗚𝗥𝗜𝗟𝗟 – Model BRE8001 ELECTRIC – ajungand la 850 C in cateva minute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by