GASTROPROFIS – FURNIZOR DE ECHIPAMENTE PENTRU START-UP NATION

Programul Start-Up Nation, lansat anul trecut, in 2017, a fost programul ce a starnit un mare interes tuturor antreprenorilor, succesul acestuia vazandu-se in numarul mare de dosare depuse. Si de ce spunem ca a fost un real succes? Ei bine, ideile inovatoare a tinerilor antreprenori, dorinta de a avea un business de succes si mai ales fondurile nerambursabile, au fost doar cativa factori ce au adus la succesul acestui program.

Indiferent de domeniul ales, una din marile dileme a tinerilor antreprenori este ce anume vor face in momentul primirii banilor sau cum vor intra in posesia acestora. Adevarul este, ca pana la primirea fondurilor, cei care au semnat deja contractele raman putin in ceata, si incep sa-si puna intrebari de genul: „Cum intru in posesia banilor?”„Imi trebuie oare un avans?”„Cand imi vor vira banii?”, etc.

O data primiti banii, acestia vor putea sa-si inceapa incet incet afacerea, dar ce se intampla in cazul in care acesti bani nu sunt primiti decat in transe, sau numai in anumite conditii? Stim ca fodul oferit de Start-Up Nation include si cheltuielile pentru diferite utilaje si echipamente, dar ce faci in momentul in care nu gasesti furnizorii necesari afacerii tale?

Ei bine, in acest articol dorim sa va oferim cateva informatii care v-ar fi de foarte mare ajutor, mai ales in cazul in care ati ales sa va deschideti un start-up in domeniul serviciilor alimentare.

Furnizorii de echipamente si programul Start-Up Nation

Suntem convinsi ca si cei ce au aplicat anul trecut, s-au batut de problema gasirii furnizorului potrivit. „Oare l-au gasit?”…. „Oare furnizorii au fost deschisi sa ii ajute pe noii atreprenori?” E destul de greu sa raspundem la aceste intrebari, iar daca ar fi sa facem un sondaj, diversitatea raspunsurilor ar fi una foarte mare. Unii probabil ar spune ca e usor, altii ar spune ca acest lucru le-a dat mare bataie de cap….

In teorie, totul pare a fi „floare la ureche”, dar cand acest lucru trebuie pus in practica….aici deja intervin semnele de intrebare. In primul rand e foarte greu sa gasesti furnizori care sa fie dispusi sa livreze echipamente profesionale de calitate, fara niciun avans, unui start-up sau unei firme fara niciun istoric. E greu sa convingi un furnizor sa iti ofere echipamente fara ca tu sa ii dai un avans, sa ii oferi o garantie sau fara sa inchei un contract cu acesta.

Chiar daca aceasta problema e una destul de importanta, noi vrem sa te asiguram ca exista si furnizori care sunt dispusi sa te ajute. Din pacate prea putina lume cunoaste aceste lucruri sau prea putini sunt informati de faptul ca exista furnizori care sunt dispusi sa ajute cu tot ce au nevoie noile start-up-uri. Trebuie sa stiti ca exista acesti furnizori de echipamente, si da, sunt dispusi sa iti emita factura, sa-ti livreze echipamentele la locatia de implementare, sa le puna in functiune, si sa astept virarea banilor din partea statului.

In cazul in care iti doresti sa deschizi un restaurant, un bar, o cofetarie sau o pizzerie, sarcina gasirii furnizorului potrivit acesteia, ar putea sa iti de batai de cap. Ei bine, nu e asa! Daca esti interesat ca start-up-ul tau sa functioneze ok, Gastroprofis – magazinul online de utilaje HoReCa, se numara printre furnizorii dispusi sa te ajute cu toate echipamentele necesare.

GastroProfis – Utilaje Si Echipamente profesionale HoReCa pentru start-up-uri

Obiectul de activitate Gastroprofis, este comercializarea echipamentelor profesionale destinate utilarii fast-food-urilor, restaurantelor si bucatariilor profesionale, oferindu-va solutii cu un excelent raport calitate-pret.

Gastroprofis intelege importanta unei astfel de investitii, iar solutiile gasite de ei, au fost, sunt si vor fi mereu special calibrate pentru afacerea dumneavoastra. Pe langa utilajele si echipamentele furnizare, Gastroprofisacorda aceeasi atentie si accesorilor de care afacerea dumneavoastra are nevoie. Fie ca aveti nevoie de accesorii pentru bucatarie, salon sau restaurant, fie ca aveti nevoie de solutii si tablete speciale pentru curatarea echipamentelor, Gastroprofis va va pune mereu la dispozitie orice aveti nevoie. Respectand standardele de calitate si datorita deschiderii si sinceritatii aratata noilor atreprenori, dar si prin stabilirea unui raport cat mai avantajos intre pretul si calitatea produselor, Gastroprofis a devenit  furnizor de echipamente pentru Start-Up Nation.

Ce trebuie sa stii despre furnizorul Gastroprofis

Gastroprofis.ro este un magazin online de echipamente si utilaje HoReCa, si va pune la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale si de calitate, incepand de la utilaje pentru pizzerie, continuand cu echipamente pentru bar, utilaje patiserie, utilaje pentru restaurant, utilaje brutarii, fiteuze, etc.

Indiferent ca iti doresti cuptoare de patiserie sau cuptoare pizza, sau poate ai nevoie de vitrine frigorifice, Gastroprofis vine in sprijinul firmelor mici si mijlocii aflate la inceput de drum, oferind inclusiv utliaje second-hand de calitate, toate din import. Deoarece calitatea utilajelor comercializate este una incontestabila, Gastroprofis acorda tuturor echipamentelor comercializate, o garantie cuprinsa intre 1 si 5 ani, si ofera pe langa aceasta, atat servicii de asistenta cat si servicii de servisare.

Toate gamele de cuptoare, blendere, expresoare, masini de spalat vase sau vitrine frigorifice pe care Gastroprofis le comercializeaza, indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, iar acesta este unul din argumentele de baza care ii transforma in cel mai de incredere partener HoReCa. Cu ajutorul utilajelor si echipamentelor oferite de Gastroprofis, suntem convinsi ca bucatarii vor putea realiza preparate exceptionale, iar barmanii, cofetarii sau brutarii vor veni la randul lor cu bauturi si produse foarte cautate.

Acestea fiind informatiile, sfatul nostru este ca inainte sa aplicati, sa va documentati temenic si sa va planificati cu mare grija toate tragerile de bani si mai ales cash-flow-ul afacerii. Daca aceste a nu sunt bine stabilite se poate ajunge in situatia in care sa va blocati la implementare, si credem ca acesta este ultimul scenariu pe care vi-l doriti.

Speram ca dupa ce ati citit acest mic articol informativ, sa aveti in vedere faptul ca programul Start-Up Nation are furnizorii foarte importanti, mereu pregatiti sa va ajute si sa va ofere cele mai bune utilaje si echipamente, la cele mai bune preturi si de o calitate exceptionala.

Daca te-ai hotarat sa deschizi un restaurant modern sau o cafenea creativa, sau poate iti doresti o pizzerie sau o cofetarie cu care sa indulcesti inimile clientilor, nu uita ca Gastroprofis este alaturi de tine!

Apeleaza cu incredere la Gastroprofis, si uita de grijile gasirii unui furnizor!

Doar cu Gastroprofis, start-up-ul tau va cunoaste succesul!

Multa Bafta!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by