fonduri europene echipamente Horeca⭐️

Gastroprofis- un aliat de incredere in proiectele finantate din fonduri europene 🇪🇺

Anual, Uniunea europeana se implica activ in finantarea a peste 200000 de proiecte. Fiecare entitate fizica sau juridica poate accesa fondurile europene daca indeplineste anumite criterii de eligibilitate. Cu toate acestea, conditiile sunt adaptate in functie de tipul de persoana care solicita aceste resurse si de tipologia intreprinderii. In schimb, programele UE sunt concentrate asupra afacerilor mici si mijlocii (IMM-uri). Acestea se impart in: microintreprinderi( afacere cu un numar mai mic de 10 salariati si cu o cifra anuala de afaceri care nu intrece suma de doua milioane de euro), intreprindere mica ( mai putin de 50 de salariati si o cifra anuala care nu depaseste 10 milioane de euro) si intreprindere mijlocie ( sub 250 de salariati si cifra anuala care nu intrece 50 de milioane de euro sau bilant anual care nu depaseste 43 de milioane de euro). Clasificarea se aplica doar in cazurile societatilor individuale. Daca intreprinderea este asociata unei companii partenere sau al unui grup de intreprinderi, atunci ea nu poate beneficia de statutul de IMM. Gastroprofis este o intreprindere care sustine la randul sau intreprinderile la inceput datorita oportunitatilor valoroase de angajare pe care acestea le produc. Acesta ofera posibilitati semnificative de finantare prin programul de leasing si statutul de furnizor de incredere este garantat de prezenta sa pe SEAP.

Ce presupune finantarea Gastroprofis cu echipamente horeca?

Gastroprofis sustine intreprinderile mici prin faptul ca ofera posibilitati semnificative de finantare. Aceasta consta in achizitia echipamentelor horeca pe baza de leasing. In punctul initial, nu se percep costuri de avans, iar leasing-ul se acorda pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni pentru o valoare minima de 500 de euro din punct de vedere contractual. In schimb, se va percepe un comision rezonabil de administrare de 1%, de minimum 50 de euro care se va plati o singura data. In final, se va intocmi o asigurare electronica anuala de 1,75% pentru bunuri IT fixe, 2,50% alte bunuri fixe si 3% pentru bunuri mobile de minimum 50 de euro pe an. Aceasta finantare reprezinta o oportunitate valoroasa pentru micile intreprinderi de a se dezvolta datorita costurilor minime de finantare, dar si al unui intreg spectru de echipamente horeca care se pot utiliza in numeroase domenii precum: bar, hoteluri, industria alimentara (panificatie, brutarie, patisserie, cofetarie, carmangerie). Gastroprofis reprezinta un furnizor de incredere pentru viitoarele proiecte bazate pe fonduri europene, deoarece conditiile de finantare in leasing al echipamentelor horeca necesara avantajeaza clientul. In acelasi timp, datorita oportunitatii de finantare, cumparatorul isi va desfasura activitatile ospitaliere cu ajutorul unor utilaje de calitate superioara achizitionate de la un furnizor de incredere.

Ce recomanda Gastroprofis sa furnizeze utilaje horeca?

Prezenta pe SEAP reprezinta cel mai concret statut care recomanda Gastroprofis sa furnizeze utilaje horeca. Aceasta este o platforma transparenta in procesele si procedurile de achizitii publice. De obicei, autoritatile publice isi achizitioneaza bunurile si serviciile necesare desfasurarii eficiente a activitatilor lor. In SEAP este posibila inscrierea partilor contractante si a celor ofertante. Statutul de ofertant este atribuit entitatii care participa la licitatiile desfasurate de aceasta platforma. In alta ordine de idei, Gastroprofis este o intreprindere autorizata sa furnizeze utilaje horeca pe aceasta platforma. Inregistrarea pe SEAP pozitioneaza furnizorul in statutul unui partener de incredere in vanzarea de echipamente horeca. Atunci cand o afacere intentioneaza sa utilizeze aceasta platforma, este necesara o serie de documente de tip cerere si identificare. In acelasi timp, veridicitatea si structura afacerii este atent verificata inainte de a fi inscrisa pe SEAP. Faptul ca Gastroprofis este o entitate autorizata sa isi vanda utilajele horeca pe aceasta platforma atesta statutul de furnizor de incredere al sau, deoarece ea este recunoscuta pentru transparenta si credibilitatea sa, in contrast cu celelalte platforme electronice care pot fi mai mult sau mai putin indoielnice.

NU ESTI ELIGIBIL PENTRU OBTINEREA FINANTARII PRIN FONDURI EUROPENE ?

VERIFICA ELIGIBILITATEA PENTRU FINANTARE PRIN PARTENERII NOSTRI

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by