Echipeaza-ti bucataria la preturi accesibile

Ai deja un restaurant, un bar, o pizzerie, sau o cofetarie, si iti doresti sa schimbi utilajele si echipamentele din bucatarie? Sau poate acum iti propui deschiderea unei astfel de afaceri si ai nevoie de utilaje si echipamenta frigorifice profesionale, care sa te ajute sa le oferi clientilor produse proaspede si delicioase. In acest caz, ai nevoie de Gastroprofis, magazinul online de utilaje HoReCa. Aici, vei gasi o gama diversificata de utilaje si accesorii necesare bucatariilor profesionale. Vei gasi atat utilaje si accesorii noi, cat si second-hand. O bucatarie dotata necorespunzator va afecta cu siguranta orice business, iar randamentul va fi scazut; in schimb, o bucatarie amenajata cu mobilier si electrocasnice performante te va ajuta sa cresti afacerea rapid.

Utilajele noi si second hand pot fi acum achizitionate si prin rate leasing. Pentru a beneficia de aceste rate, trebuie sa fi persoana juridica sau persoana fizica autorizata, precum notar, avocat, medic, arhitect.

Printre bunurile eligibile, care includ si utilaje second hand, se numara echipamentele profesionale HoReCa si industria alimentara – brutarii, carmangerii, procesare de alimente, laboratoare de cofetarie si patiserie –, echipamentele profesionale de curatenie si spalatorii, precum si alte echipamente profesionale.

Alaturi de avantajul de a plati utilajele si accesoriile in rate leasing, beneficiezi de avans 0%, o perioada de baza a contractului intre 12 si 60 luni si asigurare electronica anuala in valoare de: 1,75% bunuri IT fixe, 2,50% alte bunuri fixe si 3% bunuri mobile (minim 50 euro/an). Valoarea minima pe contract este in valoare de 500 euro, iar comisionul de administrare se plateste o singura data si reprezinta 1%, minim 50 euro.

Asadar, fie ca ai nevoie de utilaje si accesorii noi, pentru a le inlocui pe cele deja existente in bucataria restaurantului tau sau pizzeriei, sau ca esti pe punctul de a deschide un nou restaurant, pizzerie, bar, sau cofetarie si ai nevoie de utilaje noi sau second-hand, le gasesti la Gastroprofis. Poti lua de aici toate utilajele si accesoriile necesare pentru o bucatarie profesionala. In plus, vei beneficia de preturi avantajoase si rate special menite sa iti vina in ajutor.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by