DOUA RANDURI CAMERE RECI PENTRU PATRU CORPURI CU 2 USI FRONTALE


Model CEACA19 pentru 4 corpuri, 2 rânduri, 2 uși, oțel inoxidabil, temperatură de lucru 0 ° C,Kw 1,1,W 1700 0°C/+35°C
Model CEACZ19 pentru 4 corpuri, 2 rânduri, 2 uși, oțel zincat din plastic, temperatură de lucru 0 ° C,Kw 1,1,W 1700 0°C/+35°C
Model CEACA20 pentru 4 corpuri, 2 rânduri, 2 uși, oțel inoxidabil, temperatură de lucru -20 ° C,Kw 1,3,W 1300 -20°C/+35°C
Model CEACZ20 pentru 4 corpuri, 2 rânduri, 2 uși, oțel zincat din plastic, temperatură de lucru -20 ° C,Kw 1,3,W 1300 -20°C/+35°C

dimensiune min. 186 cm 186 cm 216 cm , max. 228 cm 208 cm 236 cm , V230 / 1 / 50 Hz

Garantie 1 an

Pret  cererea !

Descriere

CONSTRUCȚIA CAMEREI
Cutia este compusă din panouri modulare tip sandwich cuprinzând două plăci metalice cu un strat de spumă poliuretanică rigidă injectată între ele pentru izolare termică. Grosimea panoului: 80 mm

Pereti, pardoseala si usi
FINISARE STANDARD: în oțel placat cu zinc, plasticizat cu o peliculă din PVC rigidă de 120 m, albă, netoxică, auto-stingătoare, în conformitate cu cele mai recente reglementări de sănătate.
Finisare din oțel inoxidabil: în placă din oțel inoxidabil AISI 304 18/8 (finisare internă și externă sau internă la cerere), grosime 6/10.

PODEA
Podeaua este alcătuită dintr-un panou din spumă poliuretanică de 10 mm grosime, consolidat cu straturi de PAL precomprimate.

FINISARE STANDARD: suprafață de călcare în placă de oțel zincată plasticizată cu o peliculă rigidă din PVC gri de 200m, antiderapant, netoxic, auto-stingător, în conformitate cu cele mai recente reglementări de sănătate.
FINISARE DIN Oțel INOX: suprafață de călcare în placă din oțel inoxidabil antiderapant 18/8 AISI 304, în conformitate cu cele mai recente reglementări de sănătate.

Izolatie
folosind spumă poliuretanică rigidă, auto-stingătoare, fără CFC, conform reglementărilor ASTM D 1692 cu densitate de 40 kg / mc. Stabilitate termică, chimică și dimensională excelentă.

TARGI PENTRU CORP ȘI STRUCTURA INTERNA
Targile pentru corp sunt complet din oțel inoxidabil. Pentru colectarea lichidelor organice este prevăzută o bordură ridicată perimetrală de tip „rezervor”. Acestea sunt echipate cu roți de nylon pentru a aluneca pe șinele unității de refrigerare și cu mânere pentru a facilita introducerea, extragerea și transportul. Structura internă a camerei reci este compusă dintr-un cadru de tub din oțel inoxidabil pentru alunecarea targelor, care se poate proiecta parțial din unitate – până la 50% din lungimea lor – pentru identificări sau autopsii ale corpului. Benzile pot fi întotdeauna complet extrase.

SISTEM DE REFRIGERARE
Sistemul de refrigerare este format din materiale și componente de primă calitate produse de companiile de top din acest sector. Este disponibil în versiunea integrată sau la distanță și cuprinde: unitate de condensare, unitate de evaporare, management electronic și panou de control.

STRUCTURA: în placă de oțel vopsit cu panouri amovibile pentru o întreținere ușoară.
COMPRESOR: compresor de tip sigilat, cu răcire prin aspirație de gaz, complet cu motor de protecție totală, cu termistori reglați electronic. Gaz ecologic. Extinderea gazului se realizează prin tubul capilar sau supapa termostatică. Puteri nominale indicate în foile ilustrative corespunzătoare.

BATERII, motoare  ELECTRICE ȘI DEFROSTARE
Bateriile pentru schimbul de căldură (evaporator și condensator) sunt construite cu conducte de cupru; rama și aripioarele sunt din aluminiu, cu o suprafață de schimb amplă. Ventilatoarele electrice pentru evaporator sunt sigilate total. Dezghețarea cu sistem de gaz fierbinte și rezistențe electrice evită ieșirea condensului.

PANOU DE CONTROL
Panoul de control este complet automat și supraveghează toate funcțiile sistemului. Acesta cuprinde o unitate de control electronică care poate fi programată după cum este necesar (reglarea termostatului, setarea valorilor de funcționare min./max. și sondează alarme de funcționare defectuoasă, aprinderea / oprirea luminii interne și setarea protecțiilor pentru numărul de declanșări ale presostatului).

ECHIPAMENT STANDARD
Iluminarea unității de refrigerare prin intermediul unui întrerupător poziționat pe uși cu oprire automată a sistemului.
Panou electronic de citire digital.
Variație de temperatură și alarmă defectuoasă.
Unitate de descărcare de fluid poziționată pe podea.
Rezistență electrică anticondensată pe uși (pentru unități de temperatură joasă).

ACCESORII
Uși cu geamuri de inspecție cu geam triplu.
Recorder grafic de temperatură.
Sistem de extracție a aerului cu filtru de carbon activat.
Sistem auxiliar de răcire „stand-by”.
Ușa serviciului lateral.
Roți (numai pentru unități de dimensiuni mici).

VERSIUNI SPECIALE – OPTIONAL 
Unități speciale de refrigerare proiectate pentru a fi utilizate în țările tropicale și în condiții climatice nefavorabile.
Sisteme cu condensare la apă.
Sisteme cu alimentare specială (60 Hz).
Versiuni speciale (unități frigorifice pentru nave etc.).
Versiuni speciale pentru refrigerarea individuală a corpurilor separate.
Versiuni speciale pentru corpuri infectate și / sau radioactive.
Versiuni speciale cu dimensiuni personalizate.

ASAMBLARE ȘI FUNCȚIONARE
Asamblarea unităților de refrigerare cu sistem de răcire integrat nu prezintă dificultăți speciale și, la cerere, poate fi efectuată și de personalul tehnic numit direct de client, urmând cu atenție instrucțiunile de asamblare. Instalarea poate fi realizată direct de către personalul tehnic CEABIS, disponibil și pentru inspecțiile sălilor de instalare a sistemului. Asamblarea sistemelor de la distanță necesită intervenția personalului tehnic specializat, cu cunoștințe perfecte despre procedurile de instalare implicate. În acest caz, Unitatea de răcire este o singură unitate care conține condensatorul, evaporatorul și panoul de control electronic. Aceasta permite inspecția completă și funcționarea instantanee a unității de răcire – care este livrată gata de utilizare – după conectarea electrică, timpii de instalare reduse și dimensiunile compacte, în special pentru evaporatorul adăugat în interiorul unității (pentru versiunile montate în partea de sus).

Sistemul de răcire integrat este disponibil în două versiuni:

VERSIUNEA MONTATĂ IN Vârf
VERSIUNEA MONTATĂ PE  LATURI

SISTEMUL DE REFRIGERARE  – INSTALARE LA O DISTANȚĂ

Ori de câte ori spațiul din jurul unității de refrigerare este limitat sau ori de câte ori sistemul integrat nu poate fi utilizat pentru aerarea insuficientă în camera de instalare, este posibil să se utilizeze sistemul de la distanță. În această soluție, condensatorul este separat (chiar îndepărtat) de unitatea de refrigerare, care găzduiește evaporatorul.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DOUA RANDURI CAMERE RECI PENTRU PATRU CORPURI CU 2 USI FRONTALE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by