DISTRIBUITOARE AUTOMATE UNICE – SERIA CRISTAL – MODEL CRISTAL (pentru vânzarea unei game largi de mărfuri)


Aceasta este o adevărată bijuterie in forma unui semicerc si o usa mare transparenta, atât în gama de automate cat si  în piața de vending. Îi este greu să găsească un concurent. Niciun producător nu face astfel de mașini! Este ideal pentru vanzarea: flori, seturi cadou, produse cosmetice, prajituri, bijuterii, gadgeturi, etc.

Descriere

MAȘINA  CRISTAL
Aceasta este o adevărată bijuterie, atât în gama de automate AVANGARD, cât și în piața de vending. Îi este greu să găsească un concurent. Niciun producător nu face astfel de mașini! Designul și forma rafinate prezintă cel mai bine produsul, monitorul tactil și meniul convenabil fac procesul de cumpărare ușor și plăcut.

Model CRYSTAL
• Soluții pentru vânzarea unei game largi de mărfuri
• Design modern
• Iluminare LED de putere cu economisire a energiei
• Modul încorporat de selecție și plată
• Senzori de deschidere a compartimentului
• Opțiune de răcire

Caracteristici
Numar de compartimente 23
Ecran tactil 19”
Cititor de carduri NFC cu montură EVA +
Dimensiuni (HхWхD), mm 2420 х 1700 х 900
Greutate, kg 330
Alimentare 220 – 230 V, 50 Hz
Max. consum, W 1000
Temperatura celulei Nenormalizată +10 … +14⁰С
Condiții de lucru T = -10 … +30⁰С, RH < 80%

MAȘINA CRISTAL
are forma unui semicerc si o usa mare transparenta pentru vizibilitate maxima a produsului. Iluminatul LED programabil și oglinzile prezintă perfect produsul, făcându-l mai atractiv în ochii cumpărătorilor. Aparatul CRYSTAL este ideal pentru vanzarea: flori, seturi cadou, produse cosmetice, prajituri, bijuterii, gadgeturi, etc. Versiunea CRYSTAL FRESH este dotata cu un grup frigorific cu suport si control al temperaturii setate in fiecare celula. Ecranul tactil luminos vă permite să furnizați informații complete despre produs, precum și să afișați anunțuri rich media. Aparatul CRYSTAL funcționează în modul Master, adică computerul de control, modulul de plată este încorporat în dispozitiv. Software-ul propriu deschide oportunități nelimitate pentru afacerea dvs.! Puteți configura ușor și simplu un meniu multimedia, puteți crea o formă convenabilă pentru dvs., o formă de raportare și monitorizare a vânzărilor. De asemenea, puteți livra mărfurile de la distanță, modificați rapid prețul. Vânzările sunt monitorizate în timp real printr-un bot Telegram de pe un telefon mobil sau computer.

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DISTRIBUITOARE AUTOMATE UNICE – SERIA CRISTAL – MODEL CRISTAL (pentru vânzarea unei game largi de mărfuri)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by