DISPOZITIV DE RACIRE IONIZANT PENTRU SICRIE – THECA


Capac  elegant și inovator de metacrilat transparent cu sistem ionizant integrat. Permite închiderea sicriului în perioada de veghe și de observație

Modele

CEAIB84 Theca ionizant pentru sicriu

Lungime totală 215 cm , Lățimea capului 52 cm , Lungimea capului 107,5 cm , Lățimea părților laterale 55 cm , Lungime laterală de alimentare 107,5 cm , Lățimea umerilor 73 cm ,Înălțime 12 cm , Greutate 14 kg , V230/1/50HZ , W 100

Garantie 1 an

Pret la cerere

Descriere

Teacă elegantă și inovatoare de metacrilat transparent cu sistem ionizant integrat. Permite închiderea sicriului în perioada de veghe și de observație, permițând vizibilitatea deplină a persoanei dragi.
Theca este fabricat în două piese pentru transport ușor; joncțiunea dintre cele două părți este garantată de un sistem magnetic care permite poziționarea corectă a tecii.
Este echipat cu un sistem ionizant care elimină sau reduce drastic mirosurile, microorganismele și bacteriile. Tehnologia Bioxigen ® este certificată TUV-PROFI-CERT, iar eficiența sa este validată de laboratoare independente și mai multe universități italiene.
Un sistem LED rafinat cu control al intensității luminii luminează discret corpul. Theca poate fi utilizat doar pentru ionizarea sicriului sau în combinație cu sistemul de refrigerare Ibernfluid. Datorită deschiderii din partea capului, este posibil să rămâneți la distanță conductele de conectare la placa de răcire plasată sub corp.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DISPOZITIV DE RACIRE IONIZANT PENTRU SICRIE – THECA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by