Descriere
Cea mai eficienta technologie de deshidratare de alimente (fructe, legume, ciuperci, ierburi aromate, paste etc.) din punc de vedere a energiei consumate este modul de uscare prin condensatie.
Metoda este identica cu modul de functionare a aparatelor de aer conditionat: se scade umiditatea aerului intr-un loc inchis.
Condensul se elimina pe partea externa a evaporatorului din cauza temperaturii mai joase. Acesta poate fi colectata si transmisa in forma de apa in canalizare sau intr-un colector.
Aerul cu temperatura intre +30/+50°C poate ridica umiditatea alimentelor si le elimina prin evaporator, astfel prin circularea aerului se poate ajunge la un produs finit perfect lucrand cu temperaturi mai joase. Pe langa, gustul, savoarea si culoarea alimentelor nu se va schimba datorita faptului, ca uscarea nu se efectueaza la temperatura fierbinte.
Alte Modele Disponibile – pret la cerere volum greutate temperatura putere alimentare nivele gaz refrig.
CFD 350 |
710x800x1200 |
300 |
120 |
+40 / +50 |
960 |
230/50 |
6 |
R 404a |
CFD 700 |
710x800x2000 |
650 |
150 |
+40 / +50 |
960 |
230/50 |
11 |
R 404a |
CFD 900 |
710x960x2000 |
550 |
180 |
+40 / +50 |
960 |
230/50 |
11 |
R 404a |
CFD 1400 |
1420x800x2000 |
1300 |
260 |
+40 / +50 |
1920 |
230/50 |
22 |
R 404a |
Transport inclus
Termen de livrare 21 zile lucratoare
Producator ALPEFRIGO
Recenzii
Nu există încă recenzii.