CUVE MATURIZARE INGHETATA ,, SYSTEM T ..

Vezi ca:
 • CUVE MATURIZARE INGHETATA – MODEL SYSTEM-T (140 – 210 LT.)

   SISTEME  T-140 ȘI T-210
  Sistemele T 140 și 210 optimizează capacitatea de producție a pasteurizatorului Flù 70, simplificând astfel livrarea produsului, care este colectat direct de la pasteurizator. Sistemul T 140 și 210 agită amestecul pasteurizat, păstrează-l la 4 ° și îți permite să extrageți cantitatea dorită.

  Structura System-T, inclusiv conexiunile, este realizată din oțel inoxidabil aisi 304 și sudată manual.

  1- Sistemul T poate fi conectat la oricare dintre pasteurizatorii Innova și este disponibil în două capacități diferite, 140 L și 210 L. Structura verticală optimizează spațiul disponibil.

  2- Consumurile Sistemului-T sunt reduse la minimum datorită utilizării unui sistem de răcire cu aer controlat electronic. Cu System-T, consumul de apă este redus la zero.

  3- Sistemul-T este gestionat de un sistem electronic sofisticat care monitorizează constant operațiunile, asigurând astfel operații perfecte și reducând nevoia de întreținere.

  4 – Trecerea amestecului de la pasteurizator la cuvă este directă și automată datorită folosirii unei pompe, excluzând astfel orice contact cu mediul exterior și operatorul.

  5- Robinetul convenabil în afara cuvelor de maturare vă permite să spălați complet cuvele de maturare System-T într-un mod rapid și convenabil.

  6- Mulțumită sistemului de control de la distanță (RCS), rețeaua de servicii Innova poate vizualiza setările funcțiilor vaselor de maturare ale sistemului-T în timp real.

  ALIMENTARE: 400/50/3
  PUTERE: 1,5 KW
  CONDENSARE: AER
  CAPACITATE: 140-210 LT
  CICLUL DE MARFĂ: 0-140 / 210 LT
  LĂțime: 77 CM
  Adancime: 77 (+30) CM
  Înălțime: 155 (+20) CM – 175 (+20) CM
  GREUTATE: 110-120 KG

  Garantie 5 ani !

  In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

  Service profesional cu piese originale !

  Oferta de pret va oferim la cerere !

  Citește mai mult

Se arată singurul rezultat

TEHNOLOGIE EXCLUSIVĂ CU UN  SERVICIU DE AUTENTICITATE ȘI PROSPEŢIME
MODELUL System-T este un sistem eficient și economic care folosește o cuvă de maturare pentru a optimiza capacitatea de producție a pasteurizatorului prin simplificarea livrării produsului, care este colectat direct de pasteurizator pentru a-și păstra toate proprietățile (fără limite de cantitate minime). Sistemul-T agită amestecul pasteurizat, îl păstrează la 4 ° și vă permite să extrageți cantitatea dorită.

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by