CUVE MATURARE INGHETATA – MODEL SYSTEM-T (140 – 210 LT.)


System-T este tehnologia exclusivă în slujba autenticității și prospețimii.

 

Descriere

SISTEME  T-140 ȘI T-210
Sistemele T 140 și 210 optimizează capacitatea de producție a pasteurizatorului Flù 70, simplificând astfel livrarea produsului, care este colectat direct de la pasteurizator. Sistemul T 140 și 210 agită amestecul pasteurizat, păstrează-l la 4 ° și îți permite să extrageți cantitatea dorită.

Structura System-T, inclusiv conexiunile, este realizată din oțel inoxidabil aisi 304 și sudată manual.

1- Sistemul T poate fi conectat la oricare dintre pasteurizatorii Innova și este disponibil în două capacități diferite, 140 L și 210 L. Structura verticală optimizează spațiul disponibil.

2- Consumurile Sistemului-T sunt reduse la minimum datorită utilizării unui sistem de răcire cu aer controlat electronic. Cu System-T, consumul de apă este redus la zero.

3- Sistemul-T este gestionat de un sistem electronic sofisticat care monitorizează constant operațiunile, asigurând astfel operații perfecte și reducând nevoia de întreținere.

4 – Trecerea amestecului de la pasteurizator la cuvă este directă și automată datorită folosirii unei pompe, excluzând astfel orice contact cu mediul exterior și operatorul.

5- Robinetul convenabil în afara cuvelor de maturare vă permite să spălați complet cuvele de maturare System-T într-un mod rapid și convenabil.

6- Mulțumită sistemului de control de la distanță (RCS), rețeaua de servicii Innova poate vizualiza setările funcțiilor vaselor de maturare ale sistemului-T în timp real.

ALIMENTARE: 400/50/3
PUTERE: 1,5 KW
CONDENSARE: AER
CAPACITATE: 140-210 LT
CICLUL DE MARFĂ: 0-140 / 210 LT
LĂțime: 77 CM
Adancime: 77 (+30) CM
Înălțime: 155 (+20) CM – 175 (+20) CM
GREUTATE: 110-120 KG

Garantie 5 ani !

System-T este un sistem eficient și economic care folosește o cuvă de maturare pentru a optimiza capacitatea de producție a pasteurizatorului prin simplificarea livrării produsului, care este colectat direct de pasteurizator pentru a-și păstra toate proprietățile (fără limite de cantitate minime). Sistemul-T agită amestecul pasteurizat, îl păstrează la 4 ° și vă permite să extrageți cantitatea dorită.

Trecerea amestecului de la pasteurizator la cuvă este directă și automată datorită folosirii unei pompe, excluzând astfel orice contact cu mediul exterior și operatorul
Sistemul T, datorită părții inferioare a rezervorului pâlniei, vă permite să extrageți complet amestecul prezent în interior printr-un robinet special din oțel inoxidabil aisi 304 pentru alimente.
Sistemul T poate fi conectat la orice pasteurizator și este disponibil în două capacități diferite, 140 L și 210 L. Forma verticală vă permite să optimizați spațiul.
Sistemul convenabil al capului de duș în afara cuvelor de maturare vă permite să spălați complet cuvele de maturare System-T într-un mod rapid și convenabil.

Experiența și fiabilitatea NNOVA sunt reprezentate de o garanție de cinci ani care simplifică întreținerea și integritatea funcțională a tuturor produselor din linia artizanală a INNOVA.

Iată avantajele Programului Plus:
este un serviciu convenabil oferit de rețeaua oficială de asistență a INNOVA
face mult mai ușoară menținerea integrității funcționale a mașinilor de înghețată artizanală
este un program de voucher planificat care asigură funcționarea optimă a mașinilor de înghețată artizanală
ca urmare, menține valoarea comercială a utilajelor în timp

Sistemul inovativ A +, dezvoltat de INNOVA, oferă o gestionare controlată a frigului în fiecare etapă a producției de înghețată.
A + poate oferi o cantitate echilibrată de frig pentru cerințele specifice de producție, păstrând în același timp calitatea și consistența înghețatei nealterate de la pasteurizarea acesteia până la înghețarea lotului și până la conservarea și extragerea acesteia.

Invertorul special al sistemului A +, dedicat calibrării frigului, este combinat cu un angrenaj motor pentru transmiterea rapidă și directă a mișcării.

Această uniune asigură gestionarea controlată a consumului de energie, economiile incredibile de energie și sustenabilitatea mediului.

Iată avantajele sistemului A +:
ingredientele se cristalizează rapid printr-o cantitate echilibrată de frig pentru a obține creșterea și pasteurizarea perfectă
înghețata nu îngheață niciodată datorită modulării automate a puterii termice a compresorului în orice etapă de prelucrare
garantează economii semnificative de energie prin optimizarea consumului
asigură gestionarea flexibilă a producției diferitelor cantități de înghețată, chiar și în cazul unei jumătăți de încărcare
favorizează o extracție perfectă datorită refrigerarii controlate, care menține nealterată calitatea înaltă a produsului final

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUVE MATURARE INGHETATA – MODEL SYSTEM-T (140 – 210 LT.)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by