Cuptor Rational SelfCooking Center 202 Model NOU- electric


(1 recenzie client)

0,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Disponibilitate:

În stoc

Descriere

Cuptor Rational SelfCooking Center 202 Model NOU  electric, 20 tavi GN 2/1 sau 40 tavi GN1/1

Dotari de ultima generatie :

 Funcții inteligente.

SelfCookingCenter® funcții inteligente sunt ceea ce asigura calitatea, ușurința operațiilor și a eficienței.

Rezultatele sunt tot ceea ce contează.

Echipat cu cinci simțuri.

SelfCookingCenter ® este echipat cu 5 simturi: pentru  condiții ideale de gatit in cabinet, Detectează dimensiune produselor alimentare și a cantităților, gândește mai departe așa că va ști cum să pregătească un fel de mâncare perfect, învață obiceiurile și metodele preferate bucătarului, și chiar Comunică cu bucătarul-șef. SelfCookingCenter

Abur, convecție și combinație.

SelfCookingCenter® poate avea grijă de 95{2ff3d07a04f5d81d53f393e97ebe1291d2260a421283be682347c50500fed135} din toate procesele comune de gătit pentru tine.

Prin combinarea de căldură și abur într-un singur dispozitiv se deschide o multitudine de noi opțiuni în prepararea produselor alimentare profesionale. Bineînțeles, prin urmare, puteți opera manual SelfCookingCenter®. Indiferent Indiferent dacă utilizați convecție, abur sau o combinație, în modul manual, puteți ajusta fiecare parametru le în mod direct și precis, până la gradul exact.

Abur, 30-130 ° C

Aburire, fierbere, coacere, opărire cu  generatorul de abur de înaltă performanță se poate face totul. Fie  legume, pește, sau preparate din ouă, la temperaturi de abur precise și saturație maximă vă va oferi culori vibrante și arome naturale . Vitaminele și mineralele sunt conservate. Nici o uscare. Și se poate face toate  chiar și la temperaturi sub 100 ° C

Convectie, 30-300 ° C

Fileuri , cotlet crocante, fripturi la gratar , cu  pesmet, produse de patiserie/panificatie  pufoase și semipreparate congelate alimente-grație căldurii prin convecție continuă de până la 300 ° C, rezultand produse finite cu    uniformitate, crocante și suculente finisate la noi standarde.

Combinație de abur și convecție termică.

Mediul cald, umed de gătire Previne uscarea produselor alimentare, minimizează pierderile de gătit, și asigură chiar  pe rumenire, fripturi gratinate sau in caserole, iar timpii de preparare sunt semnificativ mai scurte decât cele prevăzute cu aparate de gătit convenționale.

Progresele înregistrate pe afișaj.

De la Stânga la dreapta.

Trebuie sa specificati rezultatul dorit. SelfCookingCenter® pune în aplicare ideile tale Fiabil.

Cu iCC®, vei ști întotdeauna exact ceea ce sistemul dvs. de gătit  face.

Monitorul iCC® vă arată setările care sunt aplicate.

Dorințele dumneavoastră vor fi respectate  cu precizie.

Fără a fi nevoie să faci un lucru special .

Prin urmare, iCookingControl® utilizează senzori pentru a detecta mărimea și starea produselor dumneavoastră, precum și dimensiunile de sarcină, și în mod automat se regleaza automat  spre rezultatele dorite în consecință, stabilirea temperaturii, de gătit climatic pentru cabinet și timpul de preparare automat.

Display-ul vă informează fiecare ajustare. Ve-ti ști exact ce se întâmplă in fiecare moment , și ve-ti avea întotdeauna un ochi peste  tot.

LED-uri de iluminat, cu bare de semnalizare. Nou și inovator sistem de iluminat cu LED-uri asigură o iluminare optimă a locului de gatit cat  și a fiecarui raft  individual de sus in jos, din spate în față. Iluminatul neutru vă ajută să vedeți rumenire naturala a produselor . Energetic eficient, durabil și cu emisii reduse de întreținere. Cea mai nouă opțiune de iluminare tavă face folosirea  iLevelControl chiar mai ușor: Un semnal luminos care clipește in dreptul tavii  care trebuie  încărcate sau descărcate.

Afișare a consumului de energie.

vei ști întotdeauna cata energie necesită procesul de preparare individual, sau cât de multă energie consuma   aparatul  pe zi. Datele privind consumul de energie pot fi vizualizate pe ecran, și sunt disponibile  pentru descărcare

300 ° C temperatura maximă de gătit a carcasei

Construcția SelfCookingCenter® deosebit de robust Permite chiar continuousOperation la temperaturi de până la 300 ° C, metode speciale de gătit, astfel cum ar fi grill-ul sau desensibilizare sunt la fel de posibile, chiar cu cantități mari de alimente

Generator de abur de calitate superioara

,  pentru gătirea de calitate superioara , generatorul nostru de abur este indispensabilă. Aburul  100{2ff3d07a04f5d81d53f393e97ebe1291d2260a421283be682347c50500fed135}, în stare proaspătă și igienică Garantii saturație maximă a aburului, chiar și la temperaturi scăzute

Generatorul de abur este dedunderizata automat ca parte a procesului de curățare

Sistem Centrifugal  de scurgere de grasimi.

Camera de Gătit  rămâne curată, în orice moment, fără a fi nevoie să se  înlocuiască sau curatate filtrele de grăsime , ele fiind mereu curate, asigurand un aer pur in timpul gatirii

Mod De încărcare pe lungime.

produsele /tavile se încarcă longitudinal acesta fiind  motiv ca nu  trebuie tinuta  deschisa usa timp indelungat deschisa , ceea ce ajută la reducerea pierderilor de energie în mod semnificativ, chiar dacă  deschiderea și închiderea ușii se face în mod frecvent, ca parte a unei operațiuni à la carte. Raza mica de deschidere necesită mai puțin spațiu de lucru . Prin urmare, 1/3 GN și 2/3 containere GN pot fi folosite pentru cantități mai mici.

Un ajutor de poziționare a sondei miez

patentat ușurează poziționarea sondei de temperatura miezului corect în produse lichide, moi sau foarte mici.

Inteligent senzor de 6 puncte.

chiar dacă sonda de temperatură de bază nu este introdus corect, senzorul poate detecta silențios fiabil punctul cel mai rece în interiorul produsului, astfel încât toate produsele vor fi întotdeauna gătite la perfecțiune

Circulație dinamica a aerului .

Grație geometriei speciale a cabinetului de gătit și existenta unui rotor cu ventilator puternic  face posibila  schimbarea de viteză de rotație și a direcției aerului în funcție de cerințele specifice produsului, căldura este întotdeauna perfect distribuita in  dulapul de gătit. Acest lucru asigură o calitate excelentă a alimentelor, chiar și cu încărcături complete. Frâna integrată in roata ventilatorului Reacționează prompt atunci când ușa este deschisă, astfel încât rotorul ventilatorului se oprește rapid pentru mai multă siguranță și securitate.

Duș manual integrat cu sistem automat de retragere.

Cu Un jet infinit variabil și manipulare ergonomica, Faciliteaza lucrările de curățare manuala aspră, deglazing sau adăugare de apă. Integrală cu  Sistemul de retragere automată și mecanism de inchidere apă automat  ofera siguranta optima si igiena conform EN 1717 și a standardelor SVGW (Asociația Elvețiană pentru gaze și apă)

Geamuri triple la usa dulapului de gătit

Triplu Geamurile au un stat-of-the-art de acoperire reflectorizant termic pentru a asigura pierderi minime de căldură, care vă economisește încă 10{2ff3d07a04f5d81d53f393e97ebe1291d2260a421283be682347c50500fed135} din costurile pentru energie. Toate cele trei panouri pot fi curățate, astfel încât veți avea o imagine clara pe tot parcursul utilizarii

ClimaPlus control.

senzorii măsoară umiditatea din interiorul dulapului de gătit cu precizie și regleaza procentajul exact, în funcție de setările efectuate . Dacă este necesar, sistemul va extrage excesul de umiditate sau foloseste generatorul de abur pentru a furniza suplimentare de umiditate.

RATIONAL USB  posibilitate de stocare de date .

Portul USB integrat permite utilizatorilor să descarce transferul de date HACCP și un serviciu sau un program de gătit pe o unitate USB, astfel încât să puteți actualiza software-ul cu ușurință.

Ușă cu tava de picurare.

integrate, beneficiile tava  picurare ușă cu drenaj funcționează cu siguranță și igienă Asigurand ca niciodata apa să nu picure pe podea.

Garnitura /cheder de la usa dulap de Gătit

Noul doorseal plug-in-are o durată de viață mult mai mare  decât modelul precedent. Ea poate rezista la temperaturi chiar și la mai mare de ca 300 ° C Înlocuirea acestuia nu  necesită unelte speciale și se poate face fără ajutorul unui tehnician.

Beneficii :

Rezultatele de gătit calitate superioară, cu nici o monitorizare

Ușor de operat, chiar și pentru agenții temporari

Reduce utilizarea materiilor prime cu până la 10%

Preparare a alimentelor sănătoase, utilizând până la 95% mai puțină grăsime

Eficiență.

SelfCookingCenter®  este una dintre cele mai eficiente aparate de pe piață in acest moment . Acesta oferă un nivel ridicat de productivitate, menținând astfel consumul de resurse la un nivel minim.

Economisiți energie, apă, timp și ingrediente prime și se produc mai puține deșeuri. Deci,va  veți bucura de până la 30% mai mult spațiu el  înlocuiește 40 până la 50% din toate aparatele de gătit standard.

Rational este singurul fabricant pentru a satisface cele mai stricte standarde Energy Star pe fiecare dintre aparatele sale.

Simplitate.

Unitățile RAȚIONAL sunt foarte ușor de operat. Mulțumită iCookingControl®,  puteți pregăti o gamă largă de diferite feluri de mâncare prin simpla apăsare a unui buton.

iCookingControl® Detecteaza dimensiune alimentară și starea și cantități de sarcină, și face în mod automat toate ajustările necesare, pentru a obține rezultatele dorite

Functia de MyDisplay touch este  pentru a ajusta comenzile . Tot ceea ce nu aveți nevoie, puteți pur și simplu sa eliminați de pe ecran. Aceasta economisește cheltuielile de timp și de antrenament, deoarece chiar și personalul neinstruit poate învăța rapid să opereze  fără erori.

Curățare inteligentă.

Funcția eficientă de control inteligent îngrijire este doar pentru programul automat de curățare   acesta  Detectează murdaria  și calcarul  în mod automat și le elimină prin simpla apăsare a unui buton. Grație acestui proces de curățare Optimised, se poate realiza o curățenie și igienă incomparabila, și să mențină o curățare de calitate la cheltuieli de neegalat în întreaga industrie mondiala .

Service inteligent

Program de autoreparatie inteligent integrat

Caracteristici tehnice  SCC 202 E

Combi steamer

 SelfCooking Control

Hi Density Control Precizia inseamna calitate superioara. Senzorii foarte sensibili detecteaza si identifica conditiile actuale din interiorul cuptorului in fiecare secunda.

HiDensityControl® adapteaza nivelul de energie in mod egal si distribuie eficient caldura in interiorul cuptorului.

Efficient LevelControl

Sistem Clima Plus Folosind o tehnologie inovatoare de vid, cabinetul de gătit este rapid și eficient, dezumidificat

CareControl Curatare inteligenta automata. Efficient CareControl este singurul sistem automat de curatare care detecteaza muradaria si calcarul si le indeparteaza prin simpla apasare a unui buton. Functia se adapteaza nevoilor si recomanda un program de curatare perfecta.

iCooking Control Simplitate prin inteligenta de gatit. Selecteaza produsul dorit, alege rezultatele dorite… si gata! iCookingControl® pregateste mancarea exact asa cu iti doresti, de fiecare data. Nici macar nu conteaza cine utilizeaza cuptorul.

iCookingControl® detecteaza automat mancarea si timpul de gatire

iLevel Control Incarcare mixta inteligenta. Cu iLevelControl, poti prepara diferite produse alimentare in acelasi timp. iLevelControl iti arata ce elimente poti gati in acelasi timp, crescand productivitatea si economisind timp, bani, spatiu si energie.

Sonda de temperatura miez

Autorevers

Inclus CARUCIOR  cuptor cu sine pentru tavi !!!

Alimentare electrica 400 V

  • putere electrica 65,5 kW
  • greutate 351 kg
  • dimensiuni 1084x996x1782 mm

 – inclus transportul si punerea in functiune , training preliminar,cu garantie

Termen de livrare – max. 10 zile lucratoare de la comanda

TOATA GAMA DE ACCESORII RATIONAL DISPONIBILE – la comanda 

SOLICITARE PRET DIN  MENIUL CONTACT

1 recenzie pentru Cuptor Rational SelfCooking Center 202 Model NOU- electric

  1. Gastro Expert Profis

    👍

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by