CUPTOR PIZZA PYRALIS ELECTRIC – MODEL 2 CAMERE – PY M12 PIZZA GROUP


Sistem Activestone și kit refractar pe toate celelalte părți, cuptorul Pyralis esta soluția perfectă pentru pizzeria dvs

Descriere

P08PY10037 ,Pyrails PY M12 – capacitate pizza 6 x Ø 30/34 (x2) alimentare electrica 400V/3Ph+N+T, putere instalata 17,76 (5,40/3,48) ,control mecanic dimensiune camera :70x105x15, dimensiune totala cuptor 113x136x72 h cm , greutate 217 kg

optional – model comanda digitala Pyralis PY D12

Pizza Group și-a reînnoit linia de cuptoare Pyralis concentrându-se intens pe estetica produsului. Modelele sunt acum și mai distinctive, datorită designului lor elegant, curat și care îmbunătățește brandul. Cuptoarele noastre profesionale perfecte pentru pizzeria au trecut noi teste cu brio pentru a-și reafirma performanța excelentă, robustețea – chiar și după utilizare intensivă – și garanția lor uniformă de gătit, potrivite pentru numeroasele tipuri de aluat care revoluționează în prezent lumea pizza. Cuptoarele Pyralis satisfac nevoile pizzariștilor când vine vorba de instrumentele lor de încredere: performanță, tehnologie, design, robustețe și calitate. Întreaga linie Pyralis este echipată cu tehnologia Activestone de înaltă performanță, completată cu elemente de încălzire în interiorul pietrei refractare. Pentru cei care caută o eficiență termică și mai mare, este disponibilă și versiunea cu kit complet refractar. Un stil Made in Italy, calitate și garanție.

Cuptorul Pyralis a fost conceput pentru a satisface nevoile tuturor profesionistilor care cauta un echipament bun, in ceea ce priveste performanta ridicata, calitatea produsului si rezultate garantate. Linia cuprinde in prezent 32 de modele – cu capacitati de la 4 la 18 pizza; indiferent dacă este echipat cu un panou de control mecanic sau digital, o cameră și un sistem Activestone sau un sistem Activestone montat în jos și un kit refractar pe toate celelalte părți, cuptorul Pyralis este soluția perfectă pentru pizzeria dumneavoastră. Modelele au o structură robustă din oțel inoxidabil, o ușă ușor de deschis și un mâner ergonomic. Camera de gătit este prevăzută cu un capac important, dar distinctiv, care accentuează estetica cuptorului, sporind în același timp caracteristicile curate și coordonate ale acestuia. La cerere este disponibilă și hota din oțel inoxidabil Pyralis. Panoul de control digital ultra-intuitiv are o funcție programată de pornire/oprire, în plus față de două programe care pot fi setate în funcție de nevoile pizzarului.

Optional :

Piatra refractara plina  – Refractar cu elemente de încălzire expuse în partea de sus și încălzire „ACTIVESTONE” în partea de jos.

Suport 

Hota ( cu si fara motor )

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR PIZZA PYRALIS ELECTRIC – MODEL 2 CAMERE – PY M12 PIZZA GROUP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by