Descriere
– Flexibilitatea ridicată datorita unei camere deosebit de mari îl face
util nu numai în pizzeriile tipice, dar și în cofetării sau brutării,
deoarece permite coacerea produselor direct pe panouri de
600×400 mm
– Panou frontal din oțel inoxidabil
– Corp din oțel vopsit în negru
– Ușă cu fereastră mare, care facilitează
monitorizarea procesului de coacere
– Două mânere pentru fiecare ușă
– Izolație din vată minerală
– Iluminare separată pentru fiecare cameră
– Încălzitoare de 1,15 kW sau 1,7 kW, în seturi de câte 3 pentru părțile
superioare și inferioare ale fiecărei camere
– Reglarea încălzitoarelor utilizând termostate independente în fiecare
cameră
– Controale electromecanice
– Interval de temperatură: de la 50°C la 500°C.
* Dimensiunile cuptorului fără elemente externe, de ex. mânere sau uși
Gastro Expert Profis –
👍