CUPTOR CU CARBUNI – BIOKAN – MODEL ROASTER 96 – Porții/ oră  160

(1 recenzie client)

Model  ROASTER 96   Dimensiuni externe  1165x710x1110 (mm) , Dimensiuni ale grătarului 930×600 (mm) ,

Greutate 305 kg ,

Cantitate de coacere (kg/ oră) 120 kg ,

Exhaustarea fumului (m3/ oră)2700

, Consumație carbuni / brichete  (kg/ zi) 19

, Porții/ oră  160

Acest pret poate sa sufere modificari in functie de cursul valutar al zilei de facturare !

Pret fara TVA

46 350,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Disponibilitate:

În stoc

Descriere

Cuptor de prăjire cu cărbune
Un cuptor comercial cu cărbune care va schimba modul de gătit.
Este o combinație între un grătar deschis și un cuptor. Acesta este folosit de cei mai specializați bucătari din întreaga lume, deoarece conferă o aromă unică tuturor tipurilor de alimente, în timp ce în același timp crește productivitatea bucătăriei. Este aparatul de gătit perfect pentru toate unitățile de servicii alimentare, cum ar fi restaurantele tradiționale, taverne, hoteluri, bistro-cafenele etc. Puteți găti în același timp carne, pește, pui, burgeri, fripturi, aperitive, pizza etc., cu 35% mai rapid decât un grătar tradițional deschis.

Ideal pentru RESTAURANTE , HOTELURI, UNITATI GATIT LA GRATAR , TAVERNE , BUCATARII , BURGER HOUSE ,CATERING,STEAK HOUSE,BISTRO CAFE,MEZELURI etc. Gătiti concomitent CARNE ,LEGUME , CHIFTELE , PESTE , PUI , COTLETE, ANTREURI, PIZZA ,PASTA PIZZA, BURGERS ,KEBAB  etc. CE ESTE CUPTOR ROASTER CU CĂRBUNI? Cuptorul cu cărbuni este o combinație de grătar- cuptor și se folosește de către cei mai buni bucătari șef în lume pentru că oferă gusturi deosebite și crește productivitatea bucătării în ceea ce privește cantitatea și varietatea produselor. Este un aparăt de bucătărie care lipsește de la fiecare unitate de alimentație publică așa cum sunt bistro café, restaurante, taverne, hoteluri etc. CE FACE CUPTORUL „ROASTER” CU CĂRBUNI SĂ FIE DEOSEBIT ?

Roaster Oven este un produs realizat pentru a satisface nevoile sectorului extrem de exigent din Horeca. Este un aparat pe care trebuie să îl aibă orice fel de restaurant, steak house, braserie și bistro.
Funcționează exclusiv cu cărbune
Are diferite niveluri de grill
Are un design modern de grătar închis
Include un sistem de aerisire pentru controlul temperaturii
Asigură textura și aroma perfectă pentru toate tipurile de alimente (carne, pește, legume etc.)

TRĂSĂTURILE CUPTORULUI Funcționare cu brichete sau cărbuni, fără curent electric sau gaz Căptușire interioară cu fontă. baze cu 5 poziții pentru grătare sertar pentru acumularea cenușii sistem de ventilație pentru setarea temperaturii. termometru analogic până la 500 C. învelis cu oțel inoxidabil AISI 304 geamul ușii rezistenta la foc (la cerere si in  varianta  cu usa plina ) Sunt incluse: 2 clești de inox AISI 304 2 grătare de inox AISI 304 Ascunzător de flacara !

1 recenzie pentru CUPTOR CU CARBUNI – BIOKAN – MODEL ROASTER 96 – Porții/ oră  160

  1. Gastro Expert Profis

    👍

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by