CUPTOR CU ABURI SUB PRESIUNE – Vaphoor “S” gas


81804600 NILMA – .Vaphoor este cel mai mare cuptor cu abur sub presiune de pe piață.• VAPHOOR Mod. Gaz “S” a fost special conceput pentru gătirea produselor alimentare congelate

Descriere

Dim. 1325 x 1220 x 2000 h mm , gas  , 75 kw , 230v 

În comparație cu alte metode, gătitul cu abur are într-adevăr multe avantaje: reducerea timpilor de gătit și curățare, creșterea productivității angajaților, reducerea risipei și păstrarea valorilor nutriționale ale alimentelor. Pentru a atinge aceste obiective, în special în unitățile mari, am creat o mașină folosind cel mai înalt nivel de design și tehnologie. Am studiat cerințele fundamentale ale celei mai bune gastronomie pentru a păstra cel mai înalt nivel de vitamine și săruri minerale și pentru a nu altera gustul, consistența sau aspectul alimentelor. Credem că Vaphoor îndeplinește toate nevoile unei bucătării mari sofisticate.

OPERAȚIUNE
• Dispozitiv de eliberare automată a ușii la sfârșitul ciclului de gătire.
• Programator electronic Digitai pentru timpii de gătit și funcțiile principale de funcționare, cum ar fi admisia și descărcarea aburului la sfârșitul ciclului de gătit.
• Control presiune generator si camera de gatit! calibre.
• Selector de presiune de gătit: 0,5 bar sau 0,98 bar.
• Dispozitiv de spălare automată a fundului camerei de gătit.
• Dispozitiv de filtrare a particulelor plutitoare amplasat la intrarea apei.
• Dispozitiv pentru agăţarea rapidă a căruciorului de susţinere a cratiţei la intrarea în camera de gătit.
• Reglarea electronică a nivelului apei în generatorul de abur cu fereastră externă.
• Dispozitiv de siguranță care împiedică pornirea sistemului de încălzire în cazul în care nu ar trebui să fie apă în generatorul de abur.
• Dispozitive de siguranta: presostat camera de gatit, presostat generator de abur, supapa de siguranta calibrata la o presiune maxima de 0,9 bar si microintrerupator de siguranta pe usa.

Gătitul cu aburi sub presiune este un sistem cu adevărat uimitor care gătește alimentele fără absolut deșeuri, nici în ceea ce privește gustul, nici substanța.

Cuptorul cu abur sub presiune Vaphoor reduce timpul de gătire, păstrând în același timp nutrienții din legume, carne și pește. Reactivează rapid alimentele pregătite și congelate fără nicio modificare a aspectului sau consistenței acestora. Toate acestea datorită utilizării aburului saturat uscat, care oferă cele mai bune rezultate la presiuni de 0,5 bar (110 °C) sau 1 bar (120 °C). Caracteristicile și temperatura aburului și timpii scurti de gătire păstrează conținutul de vitamine și proteine ​​practic intacte, păstrând în același timp culorile strălucitoare ale legumelor.

Vaphoor este cel mai mare cuptor cu abur sub presiune de pe piață. Camera sa de gătit este capabilă să găzduiască un suport mobil cu o capacitate de încărcare de optsprezece recipiente 1/1 GN având o înălțime de 65 mm, echivalentul a aproximativ 100 kg de produs pe ciclu. Este nevoie de doar câteva minute pentru a găti legume, ouă, pește, crustacee sau crustacee și doar puțin mai mult pentru carne fiartă, supe, orez sau paste.

Vaphoor este produs în patru versiuni: abur indirect, abur direct, gaz și electric. Timpii de gătit sunt controlați de un programator electronic. La cerere, panoul de control poate fi echipat cu un PLC pentru executarea si salvarea ciclurilor de productie si pentru a asigura trasabilitatea produsului in conformitate cu procedurile HACCP. Totul sub control, chiar și de pe smartphone.

Nilma a proiectat Vaphoor pentru a satisface nevoile mari de producție ale magazinelor de delicatese și bucătăriilor instituționale și pentru cantine, oferind cea mai înaltă calitate a gătitului combinată cu economii impresionante în ceea ce privește forța de muncă, spațiu și energie.

Accesorii – optional :

Carucior suport tavi  81810000

Grilaj suport tavi  universal GN 1/1  81812000

Grilaj suport tavi  universal GN 2/1 81812020

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR CU ABURI SUB PRESIUNE – Vaphoor “S” gas”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by