Descriere
Ieșire, de carne pe oră = 150 kg
Interiorul din oțel turnat – păstrează căldura în cuptor
Sistem frigorific Piracold
Dotată cu ușă din sticlă cu balamale – ușa din sticlă va rezista la temperaturi de până la 750ºC
Ușa de sticlă vă permite să vizualizați produsele gătite – asta înseamnă că nu trebuie să continuați să deschideți ușa, astfel încât să mențineți temperatura cuptorului și să ajutați la reducerea consumului de cărbune.
Cameră cuptor complet izolată
Dotat cu termometru
Echipat standard cu controlul intern al fluxului de aer și focul – previne ieșirea din cuptor și intrarea în baldachinul de extracție. Aceste dispozitive pot fi furnizate și în versiune externă.
Poate fi utilizat cu toate tipurile de cărbune; Cărbune de nucă de cocos, cărbune mineral …
Controlul de intrare a fluxului de aer și controlul ieșirii fumurilor, inclus
Tava de colectare a cenușii
Tava de colectare a grăsimilor
Se livrează cu 4 picioare reglabile.
Se livrează cu 1 grilă de oțel inoxidabil 1060×625, 1 x pernițe de carne + 1 x poker.
Se livrează cu 40 cm. masă frontală inox
Posibilitatea de a găti cu grătar canelat 990×585 care vă permite să gătiți fără teamă de flăcări și focuri în alimente delicate (pești, unele legume) sau alimente grase (pui, rață …).
Accesorii optional :
901120 120 Grătar canelat
960122 120 Placă jumătate grătară
901122 120 Grătar semicelat
900122 120 Grătar cu jumătate de tija
770220 Bunker de cărbune suport 120
770320 Suport Bunker de cărbune 120 Argintiu
902912 Masă frontală Inox 120 (29cm)
970120 Split Pira 120 (4 ghiduri)
924120 Tava de incalzire 120 ED
Obțineți aroma autentică la grătar folosind cuptorul de cărbune Pira 120 SILVER Inox ED
Fără îndoială, cel mai profesionist cuptor cu cărbune și competitiv din lumea cateringului. Face parte din noua generație de cuptoare de cărbune cu PIRACOLD care revoluționează lumea cateringului.
Caracteristicile sale și construcția, designul, dimensiunea și capacitatea de producție fac din PIRA 120 SILVER INOX ED cel mai perfect cuptor cu cărbune și elementul esențial pentru restaurantele dedicate grătarului.
PIRACOLD este un sistem de răcire proiectat și înregistrat de PIRA, cele mai importante efecte sunt temperatura exterioară și economisirea energiei:
Când cuptorul atinge temperatura maximă de funcționare, structura exterioară a acestuia este menținută în jurul valorii de 60ºC
Temperatura din interiorul camerei de gătit este menținută ore întregi, chiar și după terminarea serviciului. Astfel, deși producția este egală cu a altor cuptor cu aceleași dimensiuni, acest sistem economisește energie și bani; din cauza există un consum de cărbune foarte redus.
Aceeași cantitate de cărbune poate fi folosită pentru a găti cu până la 25% mai mult decât un cuptor cu cărbune fără PIRACOLD.
Este esențial pentru unități sau restaurante unde grătarul este linia principală din meniu. Cel mai bun cuptor la cel mai bun preț!
Caracteristici principale:
Reducerea semnificativă a spațiului dintre bucătar și cuptor adăugând mai mult confort în zona de lucru.
Reducerea drastică a nivelurilor de murdărie de pe ușa cuptoarelor, din cauza faptului că nu a căzut picături pe ea.
Sistem de acces rapid și ușor pentru curățarea sticlei, care permite în doar un minut să lăsați geamul perfect curat după o zi lucrată completă.
Deoarece este un model de ușă ridicabilă, iar obiectele nu pot cădea pe geam, evitând și eventuale incidente în bucătărie care pot deteriora geamul.
Se pot găti tot felul de mâncare: carne, pește și legume. Cuptorul este prevăzut cu o ușă de sticlă la temperaturi ridicate, care va rezista la temperaturi de până la 750ºC, ceea ce vă permite să vizualizați mâncarea în timp ce gătiți, acest lucru ajută la menținerea temperaturii cuptorului și reduce din nou consumul de cărbune.
Recenzii
Nu există încă recenzii.