CUPTOR CARBUNE ,, JOSPER ,,- HJX-25MBC Small


Producție pe oră de 60 kg medie și temperatură la grătar de 250 până la 350

Consumul zilnic de cărbune de 10 până la 12 kg, performanța pe sarcină de 9 ore

Detalii HJX-25-MBC
Top pe masa  și suport pentru tavă
Dimensiune cuptor: 64x60x130 cm
Dimensiune grătar: 50 × 51 cm
± 80 de portii
Înălțimea de instalare recomandată: 50-55 cm

Pret la cerere

Descriere

Cuptor cu cărbune Josper HJX-25, cuptorul de dimensiuni mici al lui Josper, recomandat pentru aproximativ 80 de portii, timpul de încărcare este de aproximativ 30 de minute, consumul zilnic de cărbune de 10 până la 12 kg, performanța pe sarcină de 9 ore. Producție pe oră de 60 kg medie și temperatură la grătar de 250 până la 350 ºC.

Cuptoare cu cărbune Josper HJX
Josper este o combinație elegantă de grătar și cuptor într-o singură mașină. Funcționează 100% cu cărbune din lemn. Un design unic de grătar închis. Diferite niveluri de grătar. Flexibil și robust, ușor de utilizat, cu un sistem de ușă cu deschidere față. Sistem de aerisire pentru controlul temperaturii.

Aducând valoarea adăugată care provine din lemnul de foc (cărbune) în materia primă, obținem acele arome de ieri, precum și o textură și suculență perfectă. Combinând funcțiile unui cuptor și grătar, putem lucra la temperaturi ridicate

Cuptoare cu cărbune Josper

Legenda în lumea gastronomiei cărbunelui. Tradiția și inovația se reunesc în proiectarea acestui grătar și cuptor într-un singur utilaj , plus se adauga o gamă întreagă de echipamente pentru a stăpâni grătarul gastronomic.

Este  fabricată din aliaje de oțel de înaltă tehnologie și componente de calitate superioară, în slujba gastronomiei și a sectorului solicitant al ospitalității . Cuptoarele cu cărbune Josper HJA și HJX sunt partenerul perfect pentru cei mai pretențioși bucătari care doresc să obțină cea mai înaltă calitate a grătarului pe cărbune.

Aducând valoarea adăugată care provine din lemnul de foc (cărbune) în materia primă, obținem acele arome de ieri, precum și o textură și suculență perfectă.

Combinând funcțiile unui cuptor și grătar, putem lucra la temperaturi ridicate,
prin combinarea sigilarii produsului, afumatul și grill ul  în același timp.

Aceste rezultate sunt unice și fac din cuptorul cu cărbune Josper un echipament care este, de asemenea, unic.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR CARBUNE ,, JOSPER ,,- HJX-25MBC Small”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by