CUPTOR ALFA SPECIAL PIZZERIA – MODEL ALFA QUATTRO PRO TOP

(1 recenzie client)

Cuptoarele comerciale Alfa Pro sunt singurele aparate de gătit de acest gen care nu necesită lucrări de construcție pentru instalare.

Tehnologia CompactFlame vă permite să aveți un cuptor de pizza cu flacără reală în mai puțin spațiu. Odată ce primiți cuptorul dvs. profesional de pizza în restaurantul dvs., trebuie doar să îl despachetați, conectați-l și începeți să gătiți!

de la compactul Quattro Pro, potrivit în special pentru camioanele fast food și pentru bucatariile profesionale si de catering Cu peste 40 de ani de experiență și cercetare în această industrie, cuptoarele Alfa profesionale cu lemn reprezintă cea mai bună soluție pentru activitatea dvs. de restaurant.

Consum GPL :  1,35 kg/h

Consum gaz methan : 1,80 m3/h

Dimensiuni WxDxH: 115x89x71 cm

Podea de gătit WxD (lemn) 78 x 60 cm

Greutate: 195 kg

Timp de încălzire 20 ‘pentru a ajunge la 200 ° C (400 ° F)

30 ‘pentru a ajunge la 450 ° C (850 ° F)

Capacitatea de pizza: 3 pizza

Timp de încălzire 30 ‘

Capacitatea aluat 4 kg

Dimensiunea cosului Ø 18 cm

Culorile disponibile argintiu gri, gri argint

Performanță de gătit: 60 de pizza pe oră

Pretul afisat nu include TVA

Pretul afisat poate sa sufere mici  modificari , in functie de cursul de schimb valutar , euro , al zilei de facturare !

In pret inclus transport

Garantie  1 an

 

26 797,56 lei (Fara TVA)

0722327972

Descriere

Venind de la peste 40 de ani de experiență și cercetare, cuptoarele Alfa Pro cu lemn de uz comercial sunt cea mai bună soluție pentru activitatea dvs. de restaurant.

Datorită tehnologiei Forninox care combină oțel inoxidabil puternic AISI 304 și plăci refractare, cuptoarele sunt ușoare, mobile și ajung la temperaturi de lucru în doar 30 de minute.

Acționat cu lemn sau în versiune cu combustibil dublu, aceste dispozitive asigură rezultate perfecte și eficiente de coacere.

Alfa Pro produce și comercializează toate produsele comerciale pentru pizzerii, restaurante, baruri care doresc să aibă un cuptor de pizza în bucătăria lor.

Toate liniile de cuptoare hibride, compacte Flame sau cuptoare tradiționale garantează o performanță înaltă, împreună cu un design unic, care rezultă din aplicarea proceselor de inovare continuă, în scopul de a oferi cele mai bune soluții pentru profesioniști.

Linia de cuptoare Compact Flame asigură o capacitate maximă de ieșire la fel ca un cuptor tradițional de pizza cu flacără reală chiar și în cazul spațiilor mici.

Simple și versatile, acestea sunt în principal destinate bucătăriilor profesionale. Linia Alfa de cuptoare hibride din lemn se potrivește perfect locațiilor interioare sau exterioare.

1 recenzie pentru CUPTOR ALFA SPECIAL PIZZERIA – MODEL ALFA QUATTRO PRO TOP

  1. Gastro Expert Profis

    👍

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by