CREPIERA CLATITE DUBLA GAZ CU CONTROL MANUAL – MODEL CGCIE4 – LUXURY ø 40 cm Arzator 8 RAMURI
lei9,730.00
Produsul crepiera cu gaz este aprobat cu entuziasm de profesioniștii de catering pentru multiplele sale calități: gătit de precizie, siguranță, fiabilitate, putere și rezistență.
CGCIE4 – Plitele ø 40 CM – Putere 2 x 7000 W – Dimensiune 860 x 470 x 195 mm – Greutate 40,5 KG – Manual de control – arzator 8 ramuri – European Standard
Garantie 1 an
Pretul nu include TVA
Produsul crepiera cu gaz este aprobat cu entuziasm de profesioniștii de catering pentru multiplele sale calități: gătit de precizie, siguranță, fiabilitate, putere și rezistență.
Caracteristici tehnice:
• Cadru din oțel inoxidabil
• Grătar din fontă, prelucrat, omologat pentru contactul cu alimentele
• Aprindere piezoelectrică
• Sistem de siguranță în cazul întreruperii flăcării
• Alimentarea cu butan, propan sau gaze naturale
• Putere de la 2 x 6000 W la 2 x 7000 W pe plita
CUM SE ASEZONEAZA SI SE INTRETINE CREPIERA :
În mod tradițional, crepierele sunt echipate cu o placă de fontă prelucrată.
Înainte de prima utilizare, acest tip de crepiere electrice sau cu gaz necesită o „asezonare”: acest pas este esențial pentru a proteja placa fierbinte și a-i conferi proprietățile antiaderente.
Necesita 1 h30 pentru a face asezonarea aparatului. Acest pas foarte simplu este detaliat mai jos.
Ce accesoriu ar trebui să folosesc pentru a-mi asezona creponerul?
Asezonarea crepierelor electrice sau cu gaz este realizată cu un tampon special. Dezvoltat special de Krampouz, această nouă generație este certificată cu contact alimentar. Aceasta ( tamponul special) permițându-va să faceti asezonarea , să ungeti placa dintre crepe și să ștergeti reziduurile prezente pe plita între două clatite !
Utilizarea Tamponului
Tamponul Krampouz este utilizată cu șervețele ,care se fixează la baza sa din oțel inoxidabil. În funcție de utilizare, șervețele pot fi utilizate singure sau stivuite. Vă recomandăm să utilizați:
1 – 3 șervețele stivuite pentru utilizare ocazională, în funcție de confortul dorit de utilizare.
Peste 3 șervețele stivuite pentru utilizare intensivă sau profesională.
ÎNTREȚINERE
Curățați tamponul cu un burete umed după utilizare. Nu introduceți in mașina de spălat vase; a nu se cufunda.
Curățați partea de setrgator cu apă curată după fiecare utilizare. Înlocuiți ștergătorul când prezintă semne de uzură. Înlocuiți ștergerea în funcție de termenul de valabilitate al alimentelor șterse
Setarea asezonarii
Crepierele electrice : reglajul temperaturii la 250 ° C. Începeți să asezonati la temperatură.
Crepierele cu gaz controlat termostatic (pârghia gradată de la 0 la 10): Setați maneta pe poziția 6. Începeți să asezonați la temperatură.
Crepierele cu gaz controlat manual (pârghia gradată de la 0 la 8): Se încălzește în prealabil pe poziția 8 (flacără mare) timp de 6 minute și apoi se pune maneta pe 2 (flacără mică) timp de 4 minute. Conduceți tamponul pe poziția 2.
Cum să faci o asezonare de succes?
După ce temperatura recomandată a fost atinsă, pur și simplu urmați pașii descriși mai jos:
Timp de asezonare : 1 la 1 si jumătate de oră
Pentru primele 4 straturi: turnați o linguriță de ulei vegetal pe plita . Răspândiți uniform folosind tamponul. Se lasă să se usuce până nu mai scoate fum: 5 până la 10 minute.
De la al 5-lea la cel de-al 9-lea strat: turnați ½ linguriță de ulei vegetal pe plita . Răspândiți uniform folosind tamponul. Se lasă să se usuce până nu mai rămâne fum: 5 până la 10 minute.
Ultimul strat: treceți tamponul pe placă fără a adăuga grăsime.
Rezultatul final: dupa asezonare plita trebuie sa arate ca lacuita , de culoare castan deschis !
Ce urmeaza?
Pentru prima rundă, între fiecare clatita, ungeți bine placa din nou .
Sfat: Diluati un gălbenuș de ou cu ulei, întinde amestecul pe placa fierbinte și șterge uscat. Acest amestec vă permite să completați asezonarea când placa se lipește.
Reviews
There are no reviews yet.