CONCEPTUL GASTRONOMIC INSTANCO – LONG CONCEPT


Cod produs : Long 

Long Concept este unul dintre cele mai versatile produse din oferta .

Avantajele conceptului
»Este posibil să selectați dispozitive pentru dimensiunile interioare și mesele servite.
»Vitrine de încălzire cu temperatură reglabilă.
»Posibilitatea de a personaliza elemente neutre în blat.
»Lucrare estetică, combinație de oțel, sticlă și construcție.
»Construcții din oțel inoxidabil.
»Afisaj produs transparent.

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Long Concept este unul dintre cele mai versatile produse din oferta noastră.

Poate fi utilizat cu succes în baruri, restaurante, cantine sau peste tot unde sunt preparate și distribuite diverse feluri de mâncare în cantități mari.

Dispozitivele incluse în acesta sunt vitrine de încălzire și răcire în care sunt expuse produse sau băuturi preparate anterior.

Aceste concepte pot fi atât deschise – self-service, cât și închise din partea clientului.

Pozițiile ulterioare vă permit să pregătiți produse direct la client.

Datorită conceptului nostru, consumatorul nu va avea niciodată îndoieli cu privire la faptul că produsele preparate sunt proaspete, deoarece majoritatea proceselor de prelucrare au loc direct în fața viitorului consumator.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPTUL GASTRONOMIC INSTANCO – LONG CONCEPT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by