CONCEPTUL GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT DE GATIT IN DIRECT


Cod produs : Live Cooking

Este răspunsul perfect pentru clienții care caută o opțiune pentru prepararea diverselor preparate într-un singur loc, cu cel mai puțin timp și muncă.

Avantajele conceptului
»Placă de lucru cu funcție dublă – opțiunea de a scoate blatul de lucru și de a câștiga spațiu pentru dispozitive.
»Folosirea hotei, Gătit în direct.
»Racordarea chiuvetei cu placa din poliamidă și colectarea deșeurilor.

Vitine de prezentare elegante 

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Este răspunsul perfect pentru clienții care caută o opțiune pentru prepararea diverselor preparate într-un singur loc, cu cel mai puțin timp și muncă.

În această versiune putem fi tentați de cele mai îndrăznețe viziuni individuale, cu privire la funcționalitatea, forma și dimensiunea segmentului.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPTUL GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT DE GATIT IN DIRECT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by