CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – STATIE DE GATIT IN DIRECT


Cod produs : Statie live Cooking 

Descrierea produsului
Stația Live Cooking este soluția perfectă care funcționează în condiții non-cotidiene. Dacă doriți să prezentați meniul restaurantului dvs. în domeniu, desfășurați antrenamente pe teren, pregătiți o campanie promoțională pentru marca dvs., aceasta va fi soluția perfectă pentru dvs. Puteți pregăti mâncărurile în aer liber, fără a fi nevoie să conectați dispozitive separate.

Pret la cerere

Descriere

mobilitate

Nu aveți nevoie de infrastructură de ventilație pentru a o folosi. Prăjiți și gătiți fără mirosuri simultan, de asemenea, în camera în care sunt cazați oaspeții.

modularitate

Dispozitivul poate fi conectat la orice stații de gătit. Il pui în cameră și poți lucra imediat.

compact

Hota mobilă poate fi, de asemenea, personalizată pentru nevoile dvs. individuale (lățime de la 80cm la 160cm). Este posibil să stivați mai multe hote una lângă alta.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – STATIE DE GATIT IN DIRECT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by