CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – SPOT CONCEPT ( FAST- FOOD )


Cod produs : Spot 

Conceptul a fost creat pentru toți cei care doresc să vândă mâncăruri fast-food.

Avantajele conceptului
»Compactitate și funcționalitate.
” Soluții inovative.
»Zona de expunere și pregătire a alimentelor.
»Creșterea eficienței muncii.
»Usor de curatat.
»Componente de înaltă calitate.
»Timp de pregătire rapidă pentru produsele congelate.

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Conceptul a fost creat pentru toți cei care doresc să vândă mâncare fast-food.

Dispozitive compacte care vă permit să pregătiți cartofi prăjiți, caserole, hot dog și multe alte produse într-un spațiu mic.

Vitrine vitrate permit afișarea lor corectă.

Conceptul constă din două blocuri de dispozitive.

Bara din față cu clientul, cu afișare a mâncărurilor gata făcute pe ferestre, și bara din spate, care este folosită pentru prepararea veselei.

Acest lucru este posibil datorită cuptorului cu convecție, friteuzei fără picurare și mesei de răcire în care vor fi depozitate semifabricatele.

Acesta este răspunsul pentru persoanele care doresc să vândă cu pregătirea anterioară a produsului într-un spațiu mic.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – SPOT CONCEPT ( FAST- FOOD )”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by