CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – ROTISERIE PUI CONCEPT


Cod produs  : Chicken 

Conceptul, după cum sugerează și numele, a fost creat pentru prepararea și vânzarea puiului la rotisor si grătar.

Avantajele conceptului
»Expunere bună a produsului prin iluminarea camerei rotisoare.
»Izolare termică de înaltă calitate.
»Design estetic și igienic.
»Fabricat din componente de înaltă calitate.
»Prăjirea uniformă în camera de rotiserie.

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Conceptul, după cum sugerează și numele, a fost creat pentru prepararea și vânzarea puiului la rotisor si grătar.

Cel mai important element este un rotisor , care este un dispozitiv conceput și construit doar pentru coacerea și puilor si  păsărilor de curte.

Conceptul  constă în principal dintr-un rotisor  electric și un dulap de depozitare frigorific de 700l, adaptat containerelor gastronomice GN 2/1

Dulapul este echipat cu răcire cu ventilație și decongelare și evaporare automată a condensului.

În plus, conceptul include și o masă rece și dulapuri neutre de diferite dimensiuni.

Întregul este caracterizat de module decorative monolitice, echipamente suplimentare funcționale și un mod  prezentare  ridicata pe una dintre părți.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – ROTISERIE PUI CONCEPT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by