CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – PETROL CONCEPT


Cod produs : Petrol 

Conceptul este recomandat pentru zonele de gătit live, oriunde premisa principală este o bucătărie deschisă și amplasarea deliberată a tratamentului termic pe partea din față a ghișeului, oferind astfel un certificat de igienă și prospețime a vaselor servite.

Modul recomandat proprietarilor de  benzinărie cu o ofertă gastronomică vastă.

Avantajele conceptului
»Inovare.
»Funcționalitatea și universalitatea soluțiilor propuse.
»Igienicitatea procesului de tratare termică.
»Posibilitatea oricărei configurații a elementelor.
»Igienice și estetice realizate.
»Mobilă și aparate din oțel inoxidabil.

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Conceptul este recomandat pentru zonele de gătit live, oriunde premisa principală este o bucătărie deschisă și amplasarea deliberată a tratamentului termic pe fața blatului, oferind astfel un certificat de igienă și prospețime a vaselor servite.

Modul recomandat proprietarilor de  benzinărie cu o ofertă gastronomică vastă.

Echipat cu o placă de grătar și o mașină de clătite, care poate fi ușor înlocuită cu un alt dispozitiv de încălzire, după cum este necesar.

Dispozitivele vă permit să pregătiți diverse produse la un singur stand.

Una dintre principalele caracteristici ale modulului este vitrarea frontală care leagă capota la dispozitive, ceea ce împiedică evadarea mirosurilor în zona de servicii pentru consumatori.

Acest lucru este important mai ales în locuri precum benzinării.

Un alt element al conceptului este blatul de salată, unde puteți prepara atât sandvișuri cât și salate.

Include hota cu filtre MikroDrop de înaltă performanță.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – PETROL CONCEPT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by