CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – ITALIAN CONCEPT


Cod Produs – Italian

Concept gastronomic universal conceput pentru pasionații  bucătăriei italiene.

Avantajele conceptului
“Posibilitatea oricărei configurații a contorului sau a selectării dispozitivelor.
“Componente de înaltă calitate.
„Proiectare și funcționalitate.
„Multifuncționalitatea dispozitivelor utilizate.
„Posibilitatea de a alege culoarea încorporată și de a plasa logo-ul.
„Corpuri de mobilier din oțel inoxidabil.

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Concept gastronomic universal conceput pentru pasionații  bucătăriei italiene.

Vitrinele de răcire și încălzire vă permit să afișați produse, atât cele care sunt proiectate direct pentru client, cât și cele care vor trebui totuși încălzite.

Masă cu farfurie de granit pentru prepararea bruschetta proaspătă sau pizza.

Blatul larg de lucru din partea din spate vă permite să puneți pe el orice dispozitive de încălzire, cum ar fi cuptorul de pizza, prăjitorul de pâine, clătita etc., în funcție de meniul servit în restaurant.

Posibilitatea adăugării unei hote de ventilație peste dispozitivele utilizate. Conceptul utilizează produse selectate de la Dora Metal.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – ITALIAN CONCEPT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by