CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT SCURT ( HOT DOG )


Cod produs – Short 

Un dispozitiv compact scurt ,  pentru pregătirea hot dog-urilor și afișarea produselor într-o vitrină cu iluminare LED in fundal 

Avantajele conceptului
»Fabricat din componente de înaltă calitate
»Posibilitatea de a alege culoarea clădirii și de a plasa logo-ul
»Rapiditatea pregătirii produsului
»Ocupă un spațiu mic
»Afisaj digital de temperatura
»Unitate de refrigerare liniștită( silentioasa )
»Nivel ridicat de afișare a produsului

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Un dispozitiv compact pentru pregătirea hot dog-urilor și afișarea produselor într-o vitrină cu iluminare de fundal LED.

La fel ca în concepte anterioare, la fel, unul dintre elemente sunt sertarele frigorifice, în care putem păstra rulourile și cârnații pentru pregătirea hot dog-urilor.

Al doilea element este un toaster cu role pentru cârnați, cu role acoperite cu teflon pentru a preveni lipirea produselor

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT SCURT ( HOT DOG )”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by