CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – COFFE & SNACK


Cafeaua și Hot-dog-urile sunt unul dintre cele mai populare seturi , de concepte gastronomice

Avantajele conceptului
»Construcție monolitică.
»Dimensiuni compacte.
»Posibilitatea de a stoca toate produsele într-un singur loc.
»Design atractiv.
” Calitate superioară.

»concept  autoservire 

Pret la cerere

Descriere

Cod produs : Coffe & Snack

Descrierea produsului
Cafeaua și Hot-dog-urile sunt unul dintre cele mai populare seturi. Întâlnim toți proprietarii de magazine și benzinării cu un concept care vă permite să vă pregătiți ambele în același timp într-un singur stand. Elementele conceptului sunt, desigur: un aparat de cafea automat cu autoservire, un toaster cu role, un contact gril care se află pe raftul extensibil de sub blat și un modul de refrigerare cu două sertare frigorifice, cu extensie de sticlă. Echipamentele suplimentare pentru concept sunt distribuitoarele pentru cupe și accesorii, precum și o clapă cu balamale cu un recipient pentru deșeuri.

Avantajele conceptului
»Construcție monolitică.
»Dimensiuni compacte.
»Posibilitatea de a stoca toate produsele într-un singur loc.
»Design atractiv.
” Calitate superioară.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomie. Conceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – COFFE & SNACK”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by