CONCEPT GASTONOMIC INSTANCO – BURGER CONCEPT


Cod Produs – Burger 

Este un concept cu o soluție ideală pentru micii antrepernori HoReCa , care caută echipamente complete într-un spațiu mic, care să permită pregătirea celor mai buni burgeri din zonă.

Avantajele conceptului
»Spațiu pentru depozitarea produselor.
»Patru sertare răcite.
»Acces facil la sala motoarelor.
»Posibilitate de instalare, in fata clădirilor 
»Manopera estetica.
»Sistem automat de evaporare a condensului.
»Controler electronic cu control al temperaturii de răcire.

Pret la cerere !

 

Descriere

Descrierea produsului

Este o soluție ideală pentru restauratori care caută echipamente complete într-un spațiu mic, care să permită pregătirea celor mai buni burgeri din zonă.

Un concept gastronomic simplu destinat pregătirii produselor calde într-un timp scurt.

Are tot ce ai nevoie: o placă de grătar, o cameră de prăjit adâncă, un încălzitor cu cartofi prăjiți, o vitrină pentru afișarea produselor oferite și în partea de jos: camere frigorifice și sertare pentru produse semifinite.

Conceptul este extrem de ergonomic, dar desigur îl putem reconstrui pentru tine.

Oțelul inoxidabil de înaltă calitate îndeplinește cerințele de igienă și ajută la menținerea curatului.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTONOMIC INSTANCO – BURGER CONCEPT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by