CBS – SISTEM SEMIAUTOMAT DE SPALARE SI UMPLERE A STICLELOR DE STICLA – POATE FI PERSONALIZAT SI REUTILIAT PE TERMEN NELIMITAT


NOU  NOU  pentru ROMANIA  –  Soluția „Fără plastic” proiectată pentru stațiuni, hoteluri și sate touristice

Descriere

UN SISTEM COMPLET DE UMPLERE
CARE FURNIZEAZĂ APĂ FILTRATĂ
ÎN STICLE DE STICLĂ

Un produs care permite distribuirea apei îmbuteliate printr-un sistem controlat, monitorizat și protejat, reducând la minimum operațiunile manuale și spațiul de depozitare.
Sticlele pot fi umplute cu apă potabilă tratată, de bună calitate, livrată în condiții igienice și curate în orice moment.

SIGURANȚA ALIMENTARĂ: Calitatea înseamnă, în primul rând, igienă și procese controlate. Procesul de spălare la temperaturi foarte ridicate elimină orice posibilă sursă de proliferare, în timp ce procesul de umplere cu duze interne, sterilizate cu UVC, asigură un nivel foarte ridicat de protecție a apei

  1. Soluție Durabilă: Umplerea sticlelor de sticlă în loc de cele de plastic este o alternativă viabilă pentru a reduce impactul negativ și costurile asociate sticlelor de plastic. Sterilizarea sticlelor cu apă la peste 90°C reduce semnificativ necesitatea de detergenți și substanțe chimice.
  2. Soluție Cost-Eficientă: Linia semi-automată  reduce consumul de plastic și ambalaje, aducând economii semnificative pentru clienți. Disponibilitatea apei potabile reduce necesarul de spațiu de depozitare, minimizând spațiul necesar pentru stocarea sticlelor de plastic.
  3. Soluție Semi-Automată: Operațiunile automate ale liniei  reduc necesarul de muncă manuală, îmbunătățind eficiența proceselor.
  4. Personalizare:  oferă posibilitatea de a personaliza sticlele și coșurile cu brandul propriu, permițând clienților să ofere apă de calitate într-un mod personalizat.
  5. Soluție Personalizată:  sprijină clienții în proiectarea layout-urilor camerelor conform standardelor HACCP, stabilirea procedurilor operaționale standard (SOPs) și formarea personalului. Sistemele de umplere sunt proiectate conform cerințelor specifice ale clienților în ceea ce privește cantitatea și viteza.
  6. Soluție de Calitate:  evidențiază soluțiile lor brevetate, extrem de eficiente și tehnologic avansate pentru asigurarea calității superioare.

Aceste soluții subliniază angajamentul  față de sustenabilitate, eficiență, personalizare și calitate în produsele și serviciile lor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CBS – SISTEM SEMIAUTOMAT DE SPALARE SI UMPLERE A STICLELOR DE STICLA – POATE FI PERSONALIZAT SI REUTILIAT PE TERMEN NELIMITAT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by