Cat de profitabila este o afacere cu automate vending in Romania?

In fiecare an apar noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor cu adevarat profitabile. Tehnologia evolueaza constant, se ivesc tot mai multe idei de business, iar oamenii sunt tot mai dornici sa descopere universul antreprenorial. Cu toate acestea, chiar daca obisnuiesti sa pornesti increzator in orice noua etapa si consideri ca riscurile sunt parte a succesului, inevitabil te intrebi ” Cat de profitabila este afacerea pe care urmeaza sa o dezvolt?” sau ” Oare ce afacere este cu adevarat profitabila si in ce merita sa investesc?”. Astazi vorbim despre o afecere de vending, un concept mai putin dezbatut in Romania, desi conform unui studiu realizat in anul 2019, in tara noastra sunt aproximativ 100.000 automate. Cat de profitabila este o astfel de afacere in Romania si ce beneficii iti poate aduce vei afla in urmatoarele randuri.

Automatele vending – O afacere profitabila?

Automatele vending pentru vanzarea serviciilor si a produselor nu sunt o inventie noua, insa in prezent, devin o afecere tot mai cautata. Explicatia consta in faptul ca ritmul vietii creste constant, iar tehnologia a evoluat considerabil. Daca acum ceva timp oamenii socializau ore in sir in timp ce savurau o cafea sau prajitura preferata, acum totul este pe repede inainte. Toata lumea isi doreste sa castige cat mai mult timp pretios si astfel, pot savura cafeaua sau prajitura mult mai reprede, cu ajutoul automatelor. Este important de mentionat ca afacerea de vending nu va aduce venituri spectaculoase imediat, ci dupa 1,2,3 luni. Aceste luni reprezinta perioada de acomodare pentru persoanele care incep sa se obisnuiasca cu automatul, dar poate fi accelerata prin diferite strategii precum promotii, tombole etc.

In medie, perioada de rambursare a automatului variaza intre 1 si 1,5 ani, insa nu este o regula general valabila. Banii investiti pot fi rambursati mai rapid sau intr-o perioada mai lunga de timp. Totul depinde de strategiile pe care le vei pune in aplicare si de cum vei alege sa manageriezi acest business promitator.

Tinerii si adolescentii sunt cei care vor incerca intotdeauna experiente noi si se adapteaza rapid la orice schimbare. Astfel, ei pot fi cel mai important public al afacerii tale. De aceea, este important sa alegi cu atentie locatia unde urmeaza sa amplansezi un automat vending. Totodata, este important si ce produse vinzi prin intermediul acestor aparate. Este posibil ca tinerii sa nu fie atat de incantati de produsele farmaceutice, de exemplu.

Cele mai cautate automate vending

  • Vending cu produse farmaceutice – Foarte multi oameni detesta sa astepte minute in sir la cozile interminabile din farmacii pentru a achizitiona produsele necesare. Prin intermediul automatului, cumparaturile pot fi facute rapid si simplu;
  • Automat vending cu flori – Un astfel de automat iti atrage atentia, fara doar si poate. In plus, o floare oferita cadou va fi intotdeauna apreciata. Automatul vending cu flori poate fi un real succes daca este amplasat intr-o zona potrivita;
  • Alimente si bauturi – Cine nu si-ar dori sa achizitioneze o apa, un suc sau o gustare rapid, fara sa piarda timp pretios?Tocmai de aceea, un astfel de automat poate fi transformat usor intr-o afacere de succes.

De unde poti cumpara aparate vending?

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de automate vending, potrivite nevoilor tale. Contacteaza-ne pentru a obtine cea mai buna oferta si pregateste-te sa fii surprins de toate avantajele pe care ti le poate oferi un astfel de business!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by