CAMERA UNIVERSALA RECE PENTRU 1 CORP CU SISTEM CULISANT PENTRU SICRIE


Camera frigorifica prefabricata pentru conservarea corpului

Model CEACF01  Universal Block rece  pentru 1 corp , cu sistem culisant pentru sicrie , temperatura de lucru 0°C

Accesorii :

Model CEAC030 – targă din oțel inoxidabil cu roți

dimensiuni  96 cm  x 154 cm x 227 cm  , dimensiune usa 85 cm x 88 cm  ,  V230 / 1 / 50 Hz , Kw 0,6 , W 700 0°C/+35°C

Descriere

Camera rece 1 corp, ușă frontală. Cutie realizată cu finisare internă și externă din oțel vopsit cu grosimea de 6/10. Izolație termică realizată prin injecție între două plăci cu densitate poliuretanică spumată 40 Kg / mc cu o grosime de 80 mm, atoxică și auto-stingătoare. , permite plasarea unui sicriu. În cele din urmă este posibil să solicitați targă (-CEAC030) ca accesoriu suplimentar care poate fi poziționat în locul sistemului culisant pentru sicrie. Instalație frigorifică versiune Monoblock așezată pe tavanul camerei reci și funcționează cu o temperatură medie de 0 ° C / -5 ° C. Panou de control electronic de citire digitală cu termostat, termometru, cronometru de decongelare, alarme pentru anomalii și schimbări de temperatură. Cu 4 roți pentru manipulare (2 roți cu frână).

El este furnizat asamblat și completat cu monoblocul pe tavan. Vă recomandăm să verificați întotdeauna dimensiunea accesului și spațiul disponibil unde trebuie poziționată camera rece.

STRUCTURA CUTIEI
Structura cutiei este realizată din panouri modulare, care sunt formate dintr-o diafragmă izolatoare în spumă poliuretanică rigidă, care este injectată între cele două plăci metalice. Grosimea panoului: 80mm.

Pereti, pardoseala si usi
Fabricat din placă de oțel PREPINTAT și auto-stingător, în conformitate cu normele sanitare.

PODEA
Pardoseala realizată din placă de plastic-zinc cu o peliculă rigidă din PVC cu o grosime de 200. Este gri, antiderapant, netoxic, auto-stingător și respectă normele sanitare.

IZOLARE TERMICĂ
Izolația termică este dată de spumă poliuretanică auto-stingătoare rigidă conform Normelor ASTM D 1692, densitate 40 Kg / m3 conținut CFC absent. Foarte bună stabilitate termică, chimică și dimesională.

În interiorul camerei frigorifice este echipat cu câteva profile profilate din oțel inoxidabil echipate cu sistem de alunecare pentru fiecare loc corp.

STRUCTURA INTERNA
Instalația frigorifică care este mai mică pentru a lucra la o temperatură de la 0 ° C / -5%, este fabricată cu materiale de înaltă calitate și cu componente ale celor mai bune mărci comerciale ale sectorului. Pe seria UNIVERSAL-BLOCK instalația este realizată doar în versiunea monocan și este compusă de unitatea de condensare care este direct legată de unitatea de evaporare și de panoul de control electronic.

CORP: în placă de oțel vopsită și structurată cu panouri amovibile pentru o întreținere ușoară.
COMPRESOR: este rezistent la gaz și este răcit de gazul aspirat; este echipat cu un motor de protecție integrală cu
termistori reglați electronic Gaz ecologic. Răspândirea gazelor se realizează folosind un tub capilar sau supapa termostică. Puterile nominale sunt indicate în graficele ilustrative corespunzătoare.
BATERII, Motoare ELECTRICE ȘI DEFROSTARE
Bateriile de schimb termic (evaporator și condensator) sunt fabricate din tuburi de cupru; șasiul și înotătorul din aluminiu au o suprafață largă de schimb. Ventilatoarele electrice pentru evaporare sunt ermetice. Dezghețarea cu sistemul de gaz fierbinte și rezistențele electrice împiedică pierderea condensului.

PANOU DE CONTROL
Este complet automat și programat pentru a controla toate funcțiile instalației. O cutie de viteze electronică permite reglarea sculelor în funcție de diferitele nevoi (termostat, funcționare setată cu valori min / max, alegerea tipului de dezghețare, întârziere de pornire a ventilatoarelor de evaporator, timp de oprire după decongelare pentru scurgerea descărcătorului, alarmă de temperatură, senzor spargere, iluminare interioară, protecție la numărul de intervenții la termostat).

ECHIPAMENT STANDARD
se aprinde în interiorul depozitului frigorific printr-un micro-switch amplasat pe uși, cu următorul oprit al instalației cu ușa deschisă;
panou de control electronic de citire digitală;
alarmă pentru schimbările de temperatură ale problemelor de funcționare;
kit 4 roti pentru manevrare (2 roți cu frână).
ACCESORII EXTRA
targa din inox CEAC030
ASAMBLAREA ȘI FUNCȚIONAREA
Cu camerele  frigorifice UNIVERSAL-BLOCK s a dezvoltat un produs cu dimensiuni mici și, astfel, asamblarea este realizată în compania noastră permițând o expediere ușoară direct către client. Pentru instalare este necesară amplasarea cutiei și realizarea tuturor conexiunilor electrice fără dificultăți. Cu toate acestea, este necesar să verificați caracteristicile acceselor și ale localnicilor în care planta este amplasată cu dimensiunile totale.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CAMERA UNIVERSALA RECE PENTRU 1 CORP CU SISTEM CULISANT PENTRU SICRIE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by