BUCATARII COMPLETE


Individualitate în construcția de bucătării – personalizată și unică. Bucătăriile gastro și bucătăriile mari de la Hugentobler Elvetia !

Personalizare si preturi la cerere !

Descriere

De înaltă calitate – de la A-Z
Calitatea de primă clasă este prioritatea noastră principală. Bucătăriile gastro și bucătăriile mari de la Hugentobler se caracterizează printr-un capac din oțel crom-nichel de înaltă calitate, care este fabricat standard cu o grosime a materialului de cel puțin 1,5 mm. Capacul este întărit cu SNC în zonele umede și cu panouri impregnate în zona neutră. Sertarele pot rezista la sarcini grele de până la 60 kg. Stabilitatea în viața de zi cu zi agitată este garantată!

Individualitate în construcția de bucătării – personalizată și unică
Indiferent dacă este vorba de amenajare sau echipament, suntem bucuroși să satisfacem solicitările individuale. Livrăm mobilierul CNS în versiunile H1, H2, H3 conform standardelor DIN. Dulapurile de lucru sunt disponibile în toate dimensiunile Gastronorm sau în dimensiuni speciale individuale.

Bucătării gastro și bucătării mari cu Sistem –
Beneficiul dvs. adăugat
Practica arată că performanța maximă a amestecului de echipamente poate fi exploatată numai cu procese de lucru adecvate, aranjamente logice ale articolelor și utilizarea corectă a echipamentelor. Am dezvoltat sisteme care vă oferă o calitate mai bună a alimentelor
Randament mai mare în bucătărie și bucătari mai fericiți.

Asamblare și service – echipa noastră face diferența
Fie că este vorba de lucrări de asamblare sau întreținere – echipa noastră cu înaltă pregătire și experiență este disponibilă pentru dvs. 365 de zile pe an. Este format din două echipe: tehnicienii de service și montatorii.
Toată lumea este un specialist în domeniul lor și garantează calitatea înaltă a serviciilor noastre!

Standard de igienă Hugentobler – cea mai bună calitate la un preț corect
„Pe cât este necesar, nu pe cât posibil”. Având în vedere acest lucru, am dezvoltat linia de igienă Hugentobler 2 (linia HH2). Raze mari, de igienă (17,5 mm) sunt amplasate în punctele critice.
Acolo unde scade produsul enorm, a fost omis.
Fâșiile roșii de mâner din linia de design Hugentobler atrag atenția.

Livrăm mai mult decât aparate noi și oțel cromat: vă revoluționăm bucătăria – cu procese și soluții inovatoare care inspiră și simplifică masiv și facilitează viața de zi cu zi.
Vă însoțim de la analiza conceptului prin planificare și implementare până la punerea în funcțiune și introducerea noilor metode de gătit.
Oferim cele mai bune soluții pentru o gatire buna de zi cu zi.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BUCATARII COMPLETE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by