Cum se curata corect echipamentele profesionale din inox

Datorita rezistentei crescute impotriva coroziunii si a ruginei, inoxul este materialul utilizat pentru producerea echipamentelor profesionale din restaurant, inclusiv a cuptoarelor profesionale. Cu toate acestea, din pacate, nu tine praful sau murdaria la distanta, dar exista si o veste buna. Daca respectati cateva reguli de baza, puteti curata echipamentele din inox rapid si eficient, dar…

Citeste mai mult

Masinile de inghetata, indispensabile oricarui restaurant pe timpul verii

Antreprenorii din domeniul HoReCa stiu deja cum trebuie echipata bucataria unui restaurant, ce este de nelipsit, cum trebuie sa intretina curatenia si ce accesorii sunt neaparat necesare. Insa, cu toate acestea, trebuie sa acorde o deosebita atentie echipamentelor indispensabile in functie de anotimp. Si cum desertul este partea preferata a oricarei mese, masinile de inghetata…

Citeste mai mult

Metode eficiente pentru curatarea bucatariilor profesionale din restaurant

Bucataria este cel mai solicitat loc dintr-un restaurant, dar in acelasi timp si cel mai important. De aceea, curatenia este o adevarat provocare. Niciun obiect sau utilaj din bucataria profesionala nu trebuie neglijat. Pentru a oferi servicii de calitate clientilor trebuie sa te asiguri ca angajatii tai respecta toate procedurile necesare pentru igienizarea eficienta si…

Citeste mai mult
Cele mai bune echipamente

Cele mai bune echipamente pentru o bucatarie profesionala

Bucataria este piesa de rezistenta pentru orice business care isi desfasoara intreaga activitate in jurul preparatelor. Este foarte important ca bucataria unui restaurant, cantine sau fast food sa fie echipata complet si corect pentru a obtine rezultate spectaculoase in fiecare farfurie. Daca principalul tau obiectiv este obtinerea profitului, dar si livrarea unor preparate gustoase, atunci…

Citeste mai mult
Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by