BUCATARIE MOBILA CATERING DESERVIRE 600 PERSOANE – Field Kitchen


EMP –  PROIECT UTILIZAT  PENTRU PICK NICK – CATERING – CORTURI  LA CAPACITATE DE 600 PERSOANE 

Descriere

COMPUSA DIN :

1. Axa și bara de tracție (1 set)
2. Cadru de bază (1 buc)
3. Dulap lateral vehicul (2 buc)
4. Protecție superioară și cort (1 buc)
5. Sistem de stingere a gazului și a incendiilor (1 set)
6. Sistem electric și de apă (1 set)
7. Cuptor (2 buc)
8. Tigaie sub presiune (2 buc)
9. Tigaie de fierbere sub presiune cu pereți mari și mici (2 buc mari – 2 buc mici)
10. Sistem de ardere (6 buc)

Sistem electric și de apă

Există un panou electric de distribuție pe vehicul. Echipamentul este configurat de la panou la punctele necesare, cu cablu și materiale speciale. Generatorul constant poate fi amplasat pe vehicul în timpul fazei de proiect. Poate fi alimentat de la un generator extern sau de la o linie de rețea. Produsele certificate CE sunt utilizate la panoul de distribuție. Sistemul de pompare care are capacitatea de a trage apă atât la distanță verticală, cât și orizontală la 40 m la uscat este utilizat pe mașina noastră. Se distribuie la toate punctele necesare cu montare. Este prea ușor să trageți apă din sistem cu sistem de conectare automată JAK.

Sistem de stingere a gazelor și a incendiilor

Echipamentele de gătit care sunt produse în funcție de cerere, funcționează cu sistem de gaz. Gazul poate fi conectat la sistem prin tuburi externe. Poate fi produs și cu rezervor lichid GPL și sistem de evaporare. Acesta este distribuit la punctele necesare, cu montare, pentru a oferi tuturor echipamentelor de gătit să funcționeze în același timp. Avem tubul și dulapul de stingere a incendiilor în mașina noastră, în funcție de riscul de incendiu.

Echipamente de gătit

În Field Kitchen, există fierbatoare si  de aparate gătit și la care  se adauga tigăi  standard pentru gătit sub presiune. Există mecanisme de blocare care nu sunt deblocate în timpul călătoriei la secțiunile capacului cuptorului. Rezervorul de gătit este produs din oțel inoxidabil dublu și are arc din oțel, balama și capac special sigilat din siliciu și supapă de siguranță. Are caracteristică de gătit rapid prin intermediul paries. Supapele de umplere, evacuare și indicator ale apei sunt produse de supape sferice pentru a fi rapide. Capacitatea medie de hrană este pentru 215 sau 560 de persoane, numărul de vase și tigaie poate fi mărit în funcție de dorință.

Protecție superioară a vehiculului

Cadrul superior de protecție a fost proiectat pentru a nu păstra ploaia sau zăpada pe el. Marginile de ieșire ale coșului de fum care sunt date de la mijlocul protecției superioare sunt izolate împotriva cursului de apă. Prelata de plastic rezistentă la apă, care este în afara protecției, a fost proiectată și produsă ca marginile să nu fie obstacole atunci când este pliată.

Cadru de bază a vehiculului și sistem de transport

Sistemul de osie și bară al vehiculului este furnizat de la mărcile comerciale eminente ale lumii care sunt documentul de testare electronică a produsului. Suportul de bază de înaltă rezistență special conceput pe osie din oțel calificat este produs de compania noastră. Prin intermediul acestei combinații excelente, mașina noastră poate atinge viteza de 80 km / h, cu o greutate de 3000 kg, în funcție de condițiile de teren și de traseul pe care este tras. Prin intermediul unui cric special de 1500 kg și cu frână de mână mecanică, vehiculul așteaptă funcționarea în poziția de parcare într-un seif.
Dacă se decupleaza  de la sistemul de  extragere , din orice motiv în timpul călătoriei, mijlocul de transport are sistem  de siguranță care este asigurat de un sistem de frânare automată.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BUCATARIE MOBILA CATERING DESERVIRE 600 PERSOANE – Field Kitchen”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by