Categorii
Menu

Blog

Pentru bucatariile profesionale din domeniul Horeca, utilajele si echipamentele din inox sunt foarte avantajoase datorita duratei de viata si a functionalitatii lor.
Una dintre cele mai mari investitii pentru un restaurant este bucataria. O bucatarie comerciala, precum cea a unui restaurant, trebuie sa aiba echipament industrial care este special creat sa faca fata programului incarcat al unui restaurant.
Programul Start-Up Nation, lansat anul trecut, in 2017, a fost programul ce a starnit un mare interes tuturor antreprenorilor, succesul acestuia vazandu-se in numarul mare de dosare depuse.
Atunci cand ai un restaurant, un bar, o cofetarie sau o pizzerie, este esential sa ai o bucatarie dotata cu unele dintre cele mai bune si performante echipamente HORECA specifice.
Stim deja cat de greu este sa iti deschizi o afacere in domeniul horeca in cazul in care nu ai un buget suficient de mare. Cu toate ca ai economisit si ai strans bani atat timp, exista posibilitatea ca la final sa nu dispui de suma de care ai nevoie.
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 8 (1 Pages)