BLENDER STICK PROFESIONAL

Vezi ca:
 • BLENDER STICK PROFESIONAL MAXIMA – 198 MM

  Acest blender stick cu o adâncime de introducere de 150 mm este foarte versatil și indispensabil în orice bucătărie. Blenderul este dotat standard cu o bară prevăzută cu lame ascuțite de oțel. Cu aceste cuțite ascuțite puteți face rapid și ușor mâncarea mai omogena . De asemenea, puteți utiliza acest atașament pentru piureul de alimente, cum ar fi mâncarea pentru copii, sosurile sau supa.

  Citește mai mult
 • BLENDER STICK PROFESIONAL MAXIMA – 210 MM

  Acest blender stick cu o adâncime de introducere de 210mm este foarte versatil și indispensabil în orice bucătărie. Blenderul este dotat standard cu o bară prevăzută cu lame ascuțite de oțel. Cu aceste cuțite ascuțite puteți face rapid și ușor mâncarea mai omogena . De asemenea, puteți utiliza acest atașament pentru piureul de alimente, cum ar fi mâncarea pentru copii, sosurile sau supa.

  Citește mai mult
 • BLENDER STICK PROFESIONAL MAXIMA – 260 MM

  Acest blender stick cu o adâncime de introducere de 200 mm este foarte versatil și indispensabil în orice bucătărie. Blenderul este dotat standard cu o bară prevăzută cu lame ascuțite de oțel. Cu aceste cuțite ascuțite puteți face rapid și ușor mâncarea mai mică.

  Citește mai mult
 • BLENDER STICK PROFESIONAL MAXIMA – 310 MM

  Acest blender stick cu o adâncime de introducere de 230 mm este foarte versatil și indispensabil în orice bucătărie. Blenderul este dotat standard cu o bară prevăzută cu lame ascuțite de oțel. Cu aceste cuțite ascuțite puteți face rapid și ușor mâncarea mai mică.

  Citește mai mult
 • BLENDER STICK PROFESIONAL MAXIMA – 410 MM

  Acest blender stick cu o adâncime de introducere de 305 mm este foarte versatil și indispensabil în orice bucătărie. Blenderul este dotat standard cu o bară prevăzută cu lame ascuțite de oțel. Cu aceste cuțite ascuțite puteți face rapid și ușor mâncarea mai mică.

  Citește mai mult
 • BLENDER STICK PROFESIONAL MAXIMA – 460 MM

  Acest blender stick cu o adâncime de introducere de 340 mm este foarte versatil și indispensabil în orice bucătărie. Blenderul este dotat standard cu o bară prevăzută cu lame ascuțite de oțel. Cu aceste cuțite ascuțite puteți face rapid și ușor mâncarea mai mică.

  Citește mai mult
 • BLENDER STICK PROFESIONAL MAXIMA – 510 MM

  Acest blender stick cu o adâncime de introducere de 400 mm este foarte versatil și indispensabil în orice bucătărie. Blenderul este dotat standard cu o bară prevăzută cu lame ascuțite de oțel. Cu aceste cuțite ascuțite puteți face rapid și ușor mâncarea mai mică.

  Citește mai mult

Se arată toate cele 7 rezultate

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by