BICICLETA PENTRU PREPARAT SI SERVIT HOT-DOG


Posibilități de vânzare : Hot dog , Chipsuri , Porumb dulce …etc.  Alimentare gaz ,

Descriere

Dimensiuni
Cutie (mm): 1000x800x1120 h
Bicicleta (mm): 2200x1180x1500 h
Total (mm): 2320 mm

Roti puternice de 19 “
Am proiectat roți puternice cu un diametru de 60 cm, care fac mișcarea în jurul unui oraș ușoară și confortabilă.

Finisaj din oțel inoxidabil
Bicicleta noastră este fabricată din oțel inoxidabil OH18N9, deci arată minunat într-un mediu urban. Este ușor de curățat și rezistent la umiditate, precum și la intemperii.

Cadru ferm pentru bicicletă vopsit la orice culoare
Cadrul cu dublu tub asigură o conducere stabilă, precum și soliditatea întregii construcții. Este înșurubat în partea din față a unei biciclete, astfel încât să poată fi dezasamblat cu ușurință în timpul întreținerii sau expedierii. În timpul plasării unei comenzi, este posibil să alegeți o culoare a cadrului bicicletei (diagrama de culori RAL).

Mâner de împingere uriaș
Un mâner imens care împinge nu numai că arată bine, ci și facilitează mersul pe bicicletă. Mânerul este realizat dintr-un profil rotund din oțel inoxidabil și va supraviețui chiar și celor mai îndepărtate călătorii.

Raza de viraj: 4 m
O rază de viraj a fost optimizată, astfel încât o bicicletă să poată traversa cu ușurință străzile. Limitatorii de întoarcere sunt responsabili pentru siguranța și garantează stabilitatea unei biciclete.

Frâne hidraulice cu opțiune de frână de parcare
Cele mai puternice frâne disponibile pe piață garantează o conducere sigură. O frână de parcare facilitează plasarea unei biciclete în timpul lucrului.

Containere pentru extra
Pe rafturile laterale ale unei biciclete există găuri speciale pentru GN 1/9. Le puteți regla înălțimea în funcție de nevoile dvs. Este un spațiu perfect pentru extra depozitare

Spațiu pentru sosuri
Am proiectat un spațiu pentru trei sosuri preferate. Este extrem de util deoarece sosurile nu cad în timpul conducerii. Mai mult, acestea sunt întotdeauna la îndemână, iar locul dvs. de muncă este întotdeauna perfect organizat.

Chiuvetă
Are proiectata o chiuvetă utilă într-un raft lateral. Un recipient de apă cu debit gravitațional de apă este situat în raftul superior, deci nu este nevoie de energie electrică. Apa murdară se acumulează într-un dulap inferior, astfel încât să poată fi curățată cu ușurință.

Dulap mare de depozitare
Într-o bicicletă hot dog am proiectat două dulapuri uriașe unde vă puteți păstra produsele pentru o zi întreagă de lucru. În partea de jos a unei biciclete puteți pune chifle, cârnați și extras; iar într-o parte superioară puteți pune cutii de băuturi.

Bain-marie
Dimensiunea sa 2 x GN 2/3 poate conține cu ușurință chifle și cârnați. Acoperit cu un capac special, va păstra temperatura dorită. Băina-marie este încălzită de un arzător cu gaz, astfel încât o bicicletă este complet independentă de electricitate.

Cheia principala
Puteți deschide toate dulapurile folosind o singură cheie principală. Dacă cheia este pierdută, vă vom oferi un nou set de chei.

Raft pentru hot dog pregătiți
Pentru a vă facilita serviciul pentru clienți, are un loc special în care vă puteți pune hot dog-urile.

Mâner pentru clește
Accesoriile de gătit sunt o problemă importantă. La bicicleta ,  fiecare detaliu este important , așa că are proiectat un mâner special pentru clește.

Costul 
Returnarea investiției în 3 luni ! Calcul – lucrand 30 zile intr-o luna , investitia se amortizeaza in 4 luni !

Descriere
Bicicleta hot dog este o soluție perfectă în timp ce nu avem o conexiune electrică. Funcționează perfect într-o stradă, la un festival, precum și într-un centru comercial.
Este fabricat din oțel inoxidabil și echipat cu alimentare cu gaz.
Un arzător puternic situat sub bain-marie poate menține cu ușurință temperatura dorită a produselor. O cameră mare de bain-marie 2 x GN 2/3, 200 mm poate conține cârnați, chifle, porumb dulce și multe altele. Pe rafturile laterale, am proiectat găuri speciale pentru extras și sosuri care garantează o comandă perfectă pe bicicletă.
Un recipient de apă cu debit gravitațional de apă este situat în raftul superior.
Într-o bicicletă hot dog, am proiectat două dulapuri uriașe, precum și un sertar ca dulapuri de depozitare.

De ce este mai bine să fii mobil?
Mâncare pe stradă
Schimbările din viața socială, împreună cu tendința de a petrece timpul afară, oferă noi posibilități în dezvoltarea afacerii. Una dintre ele este cu siguranță mâncarea de stradă. Ne place să mâncăm și să bem pe o stradă. Punctele de vânzare mobile devin un element standard al peisajului orașului și o atracție nu numai pentru turiști.
Propunerea noastră – ce și pentru cine?
Bicicleta pentru cafea, bicicletă cu suc și limonadă, bicicletă pentru înghețată, bicicletă Panini sau orice altă bicicletă gastronomică este o idee excelentă pentru prima dvs. afacere. Mai mult, poate fi aventura vieții tale. Necesită mai puține investiții financiare și, în consecință, reduce riscul unei posibile scăderi a valorilor financiare.
Bicicleta gastronomică ca primă afacere este doar una dintre propunerile noastre.

Oferta noastră este destinată și persoanelor care s-au săturat să lucreze în marile corporații, precum și persoanelor care își depășesc cariera. Este o oportunitate excelentă de a fi independent din punct de vedere financiar, de a lucra în exterior, de a vă bucura de aer proaspăt și de a proteja mediul înconjurător, folosindu-vă propriii mușchi pentru mișcare.
Dacă sunteți un om de afaceri de succes și afacerea dvs. funcționează foarte bine, o bicicletă gastronomică va fi doar un alt instrument pentru a câștiga bani. Folosind una dintre bicicletele noastre gastronomice, puteți crea atât un concept complet nou, fie un supliment mobil al gastronomiei dvs. deja existente.
Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al unei afaceri mobile, care apare direct din mobilitatea însăși, este faptul că, deși locul de muncă inițial se dovedește a fi nereușit, vă puteți muta cu ușurință într-un alt loc.

Dacă un client nu v-a putut găsi, îl puteți găsi în schimb dumneavoastra !

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BICICLETA PENTRU PREPARAT SI SERVIT HOT-DOG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by