BICICLETA PENTRU PREPARAT SI SERVIT CAFEA


Posibilități de vânzare: Cafea , Sandwich , Ziar , Dulciuri etc. Alimentare electrica sau gaz

Descriere

Dimensiuni
Cutie (mm): 1300x800x550 h
Bicicleta (mm): 2520x1100x2200 h
Înălțime (cu acoperiș pliat) (mm): 1700 h
Total (mm): 3190

Roti puternice de 21 “
Am proiectat roți puternice cu un diametru de 60 cm, care fac mișcarea în jurul unui oraș ușoară și confortabilă.

Blat pliabil
În fața bicicletei, putem pune un vârf de ascundere suplimentar (55 cm) care vă va mări spațiul de lucru peste 409k. Deschiderea și plierea ușoară sunt garantate de sistemul de căi de ghidare și zăvoare.

Cadru ferm pentru bicicletă vopsit la orice culoare
Cadrul cu dublu tub asigură o conducere stabilă, precum și soliditatea întregii construcții. Este înșurubat în partea din față a unei biciclete, astfel încât să poată fi dezasamblat cu ușurință în timpul întreținerii sau expedierii. În timpul plasării unei comenzi, este posibil să alegeți o culoare a cadrului bicicletei (diagrama de culori RAL).

Mâner de împingere uriaș
Un mâner imens care împinge nu numai că arată bine, ci și facilitează mersul pe bicicletă. Mânerul este realizat dintr-un profil rotund din oțel inoxidabil și va supraviețui chiar și celor mai îndepărtate călătorii.

Raza de viraj: 4 m
O rază de viraj a fost optimizată, astfel încât o bicicletă să poată traversa cu ușurință străzile. Limitatorii de întoarcere sunt responsabili pentru siguranța și garantează stabilitatea unei biciclete.

Frâne hidraulice cu opțiune de frână de parcare
Cele mai puternice frâne disponibile pe piață garantează o conducere sigură. O frână de parcare facilitează plasarea unei biciclete în timpul lucrului.

Cutie
Faceți bicicleta dvs. unică. Puteți alege dintre trei versiuni diferite. Placaj impermeabil, oțel inoxidabil și vopsit RAL.

Acoperiș din țesătură impermeabilă
Un acoperiș este realizat din țesătură impermeabilă Cordura. Este puternic și rezistent la deteriorări mecanice. Pentru a spăla țesătura, o puteți scoate cu ușurință dintr-un cadru. Puteți alege culoarea materialului și, în plus, vă putem pune sigla companiei pe ea.

Rafturi laterale
Rafturile laterale îmbunătățesc aspectul unei biciclete și oferă un spațiu suplimentar pentru accesorii. Rafturile sunt fixate într-un mod special care garantează stabilitatea produselor care stau pe ele.

Huse laterale pliabile
Pentru a face depozitarea bicicletei cât mai ușoară posibil, am proiectat capace laterale pliabile. Pur și simplu, trebuie să ridicați un element și capacele sunt pliate

Aparat de cafea cu gaz
Un aparat de cafea manual sau electric echipat cu o instalație de gaz și pompă de apă încorporată. În funcție de nevoile dvs., o mașină de cafea poate utiliza o instalație de gaz sau electrică în timpul lucrului. Pur și simplu trebuie să împingeți un fund pentru a schimba sursa de alimentare. Puteți alege dintre trei culori diferite ale unei mașini: argintiu, roșu și negru.

Folding roof
A construction of a roof is made of circle profiles, and it can be folded easily. We designed strong screws to prevent from folding of a roof in an unexpected moment.

Aparat de cafea cu șurub
Pentru a crește siguranța, precum și stabilitatea, o mașină de cafea este înșurubată la un vârf. Șuruburile sunt amplasate în părți pliabile sub grupurile unei mașini de cafea.

Posibilitatea de a demonta  acoperișul
Pentru a facilita transportul și depozitarea unei biciclete, am proiectat un acoperiș  demontabil. Pur și simplu, trebuie să întoarceți câteva șuruburi și un acoperiș este îndepărtat. Mai mult, dacă te plictisești de culoarea unui acoperiș, îl poți înlocui cu ușurință.

Instalatie electrica
În bicicleta noastră, folosim o tehnologie de alimentare mobilă fiabilă, care constă din baterii cu gel, un încărcător și un convertor. Schimbarea este extrem de ușoară – tot ce trebuie să faceți este să conectați instalația la o priză utilizând un cablu tipic de 230 V; durează aproximativ 6 ore. Instalarea include un afișaj pe care puteți verifica nivelul bateriei.

Dulap mare de depozitare
Fiind singura companie , care , într-un spațiu atât de mic am gestionat un spațiu atât de mare. Un dulap cu o dimensiune de 760x850x70 h care poate fi deschis în partea din față a unei biciclete, va ține toate produsele și accesoriile. O parte de jos a unui dulap de depozitare este perforată – este extrem de importantă în cazul bicicletelor cu alimentare cu gaz

Blat din oțel inoxidabil
Pentru a crește calitatea și pentru a îmbunătăți curățenia muncii, am proiectat un blat din oțel inoxidabil, ușor de curățat și rezistent la deteriorări mecanice.

Cheia principala
Puteți deschide toate dulapurile folosind o singură cheie principală. Dacă cheia este pierdută, vă vom oferi un nou set de chei.

Chiuvetă încorporată
O bicicletă include o chiuvetă încorporată în care vă puteți spăla pe mâini sau câteva accesorii. Este conectat cu recipiente de apă pe care le puteți umple și curăța cu ușurință. Un recipient de apă murdară poate fi degajat de o supapă situată sub o bicicletă.

Dispenser opțional pentru cupe/pahare
Nu trebuie să vă pese de cupe! Am proiectat un spațiu special în care poate fi instalat dozator de pahare. Folosind capace speciale din silicon, puteți monta un dozator la o dimensiune adecvată a cupei.

Recipient de apă ușor de reumplut
Un recipient de apă curată, cu o capacitate de 20 l, echipat cu o infuzie de apă, în interiorul unui container am folosit o divizie specială care garantează că apa nu se va revărsa în timpul deplasării. Mai mult, puteți îndepărta cu ușurință recipientele de apă pentru a le curăța

Suport opțional pentru cutie
Pentru a mări spațiul de stocare, puteți adăuga un suport pentru cutie bicicletei. Un dulap pliant cu o dimensiune de 600x400x400h poate conține cu ușurință obiecte utile. Puteți alege culoarea unei cutii.

Descriere
O bicicletă cu cafea se potrivește cu peisajul orașului cu mult timp în urmă. Designul clasic în combinație cu o formă neobișnuită de vânzare atrage sute de iubitori de cafea.
O bicicletă de bază pentru cafea este fabricată din placaj impermeabil, furniruit, include o mașină de cafea electrică cu 2 grupuri, un râșniță de cafea, o pompă de apă și o instalație electrică.
Rafturile laterale și dozatoarele pentru cupe facilitează munca de zi cu zi, iar un suport din spate oferă un spațiu suplimentar de depozitare.
Am proiectat containere de apă, precum și o instalație electrică în partea din față a unei biciclete, astfel încât să le puteți accesa cu ușurință. Puteți reumple recipientele de apă și puteți verifica oricând nivelul bateriei. Încărcarea este extrem de ușoară – tot ce trebuie să faceți este să conectați instalația la o priză folosind un cablu tipic de 230 V.
În timp ce comandați, vă puteți personaliza bicicleta alegând un tip și o culoare a unei cutii și o culoare a ramei, aripilor și a acoperișului.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BICICLETA PENTRU PREPARAT SI SERVIT CAFEA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by