BICICLETA PENTRU PREPARARE SI SERVIRE TIP BAR


Servirea băuturilor din barurile mobile în timpul nunților sau a petrecerilor în aer liber. Pentru Bauturi , Cocteiluri , Cafelei etc. Alimentare electrica

 

Descriere

Dimensiuni
Cutie (mm): 1300x800x550 h
Bicicleta (mm): 2520x1100x2200 h
Înălțime (cu acoperiș pliat) (mm): 1700 h
Total (mm): 3190
Înălțimea unui contor de bare (mm): 1150

Roti puternice de 21 “
Am proiectat roți puternice cu un diametru de 60 cm, care fac mișcarea în jurul unui oraș ușoară și confortabilă.

Blat pliabil
În fața bicicletei, putem pune un vârf de ascundere suplimentar (55 cm) care vă va mări spațiul de lucru peste 409k. Deschiderea și plierea ușoară sunt garantate de sistemul de căi de ghidare și zăvoare.

Cadru ferm pentru bicicletă vopsit la orice culoare
Cadrul cu dublu tub asigură o conducere stabilă, precum și soliditatea întregii construcții. Este înșurubat în partea din față a unei biciclete, astfel încât să poată fi dezasamblat cu ușurință în timpul întreținerii sau expedierii. În timpul plasării unei comenzi, este posibil să alegeți o culoare a cadrului bicicletei (diagrama de culori RAL).

Mâner de împingere uriaș
Un mâner imens care împinge nu numai că arată bine, ci și facilitează mersul pe bicicletă. Mânerul este realizat dintr-un profil rotund din oțel inoxidabil și va supraviețui chiar și celor mai îndepărtate călătorii.

Raza de viraj: 4 m
O rază de viraj a fost optimizată, astfel încât o bicicletă să poată traversa cu ușurință străzile. Limitatorii de întoarcere sunt responsabili pentru siguranța și garantează stabilitatea unei biciclete.

Frâne hidraulice cu opțiune de frână de parcare
Cele mai puternice frâne disponibile pe piață garantează o conducere sigură. O frână de parcare facilitează plasarea unei biciclete în timpul lucrului.

Cutie
Faceți bicicleta dvs. unică. Puteți alege dintre trei versiuni diferite. Placaj impermeabil, oțel inoxidabil și vopsit RAL.

Acoperiș din țesătură impermeabilă
Un acoperiș este realizat din țesătură impermeabilă Cordura. Este puternic și rezistent la deteriorări mecanice. Pentru a spăla țesătura, o puteți scoate cu ușurință dintr-un cadru. Puteți alege culoarea materialului și, în plus, vă putem pune sigla companiei pe ea.

Rafturi laterale
Rafturile laterale îmbunătățesc aspectul unei biciclete și oferă un spațiu suplimentar pentru accesorii. Rafturile sunt fixate într-un mod special care garantează stabilitatea produselor care stau pe ele.

Huse laterale pliabile
Pentru a face depozitarea bicicletei cât mai ușoară posibil, am proiectat capace laterale pliabile. Pur și simplu, trebuie să ridicați un element și capacele sunt pliate

Acoperiș pliant
O construcție a acoperișului este realizată din profile de cerc și poate fi pliată cu ușurință. Am proiectat șuruburi puternice pentru a preveni plierea unui acoperiș într-un moment neașteptat.

Posibilitatea de a demonta  acoperișul
Pentru a facilita transportul și depozitarea unei biciclete, am proiectat un acoperiș  demontabil. Pur și simplu, trebuie să întoarceți câteva șuruburi și un acoperiș este îndepărtat. Mai mult, dacă te plictisești de culoarea unui acoperiș, îl poți înlocui cu ușurință.

Instalatie electrica
În bicicleta noastră, folosim o tehnologie de alimentare mobilă fiabilă, care constă din baterii cu gel, un încărcător și un convertor. Schimbarea este extrem de ușoară – tot ce trebuie să faceți este să conectați instalația la o priză utilizând un cablu tipic de 230 V; durează aproximativ 6 ore. Instalarea include un afișaj pe care puteți verifica nivelul bateriei.

Dulap mare de depozitare
Fiind singura companie , care , într-un spațiu atât de mic am gestionat un spațiu atât de mare. Un dulap cu o dimensiune de 760x850x70 h care poate fi deschis în partea din față a unei biciclete, va ține toate produsele și accesoriile. O parte de jos a unui dulap de depozitare este perforată – este extrem de importantă în cazul bicicletelor cu alimentare cu gaz

Blat din oțel inoxidabil
Pentru a crește calitatea și pentru a îmbunătăți curățenia muncii, am proiectat un blat din oțel inoxidabil, ușor de curățat și rezistent la deteriorări mecanice.

Cheia principala
Puteți deschide toate dulapurile folosind o singură cheie principală. Dacă cheia este pierdută, vă vom oferi un nou set de chei.

Cameră izolată
O cameră izolată, cu dimensiunile de 500x400x200h, este împărțită în două părți și poate fi utilizată pentru a ține gheață sau sticle.

Recipient de apă ușor de reumplut
Un recipient de apă curată, cu o capacitate de 20 l, echipat cu o infuzie de apă, în interiorul unui container am folosit o divizie specială care garantează că apa nu se va revărsa în timpul deplasării. Mai mult, puteți îndepărta cu ușurință recipientele de apă pentru a le curăța

Suport opțional pentru cutie
Pentru a mări spațiul de stocare, puteți adăuga un suport pentru cutie bicicletei. Un dulap pliant cu o dimensiune de 600x400x400h poate conține cu ușurință obiecte utile. Puteți alege culoarea unei cutii.

Raft rapid
care are o adâncime de 500 mm și care se află într-un loc ușor accesibil, este utilă pentru menținerea curățeniei și crește productivitatea muncii.

Tejghea
Un bar ca un bar adevărat nu putea lipsi. Datorită tejghelei, oaspeții pot sta în picioare și pot urmări lucrările barmanului – pentru căruia nu îi place să se uite la maeștri la lucru!

Descriere
Servirea băuturilor din barurile mobile în timpul nunților sau a petrecerilor în aer liber face întotdeauna o impresie excelentă. Și ce zici de servirea lor de pe o bicicletă mobilă? Aceasta este o idee minunată!
Bicicleta este dedicată persoanelor care ar dori să servească băuturi în timpul evenimentelor în aer liber. Există o cameră izolată încorporată pentru a ține gheața sau alte ingrediente de cocktail. Mai mult, ił este împărțit în două părți, ceea ce facilitează gestionarea unui loc de muncă.
Există un raft rapid care poate conține cinci sticle și un ghișeu de bar care invită clienții să se apropie.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BICICLETA PENTRU PREPARARE SI SERVIRE TIP BAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by