BICICLETA PENTRU PREPARAT SI SERVIT SUC , FRESCH-URI SI LIMONADA


Alimentare electrica , posibilitate vanzare limonada , fresch orange , apa etc.

Descriere

Dimensiuni
Cutie (mm): 1300x800x550 h
Bicicleta (mm): 2520x1100x2200 h
Înălțime (cu acoperiș pliat) (mm): 1700 h
Total (mm): 3190

Descriere
O bicicletă cu suc și limonadă este răspunsul nostru la o nouă tendință într-un stil de viață sănătos. Tot mai mulți oameni își îngrijesc sănătatea făcând sport și mâncând sănătos. Vă puteți imagina ceva mai bun decât un suc de portocale proaspăt sau o limonadă rece în timpul unei zile de vară?
Bicicleta pentru sucuri și limonadă este echipată cu un storcător de citrice și un dozator de apă care este conectat la un recipient de apă. Un dulap mare de depozitare împreună cu o cutie din spate pot conține cu ușurință fructele pentru o lut întreagă de lucru. În partea din față a unei biciclete, am proiectat containere speciale izolate în care puteți depozita gheața. Pentru a păstra o comandă perfectă, bicicleta noastră include două dozatoare de ceașcă care pot fi adaptate la capacitatea de băut corespunzătoare pe care o veți vinde.
Alegeți orice culoare dintr-o diagramă de culori RAL și vă vom picta bicicleta cu ea pentru a vă face bicicleta unică și atrăgătoare.

Gheaţă
Într-un dulap de depozitare, am proiectat o cutie termică cu o capacitate de 45 l, care menține temperatura timp de 5 ore. Datorită acestei soluții, o bicicletă este independentă de orice dispozitiv de refrigerare și poate deține mai multă gheață.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BICICLETA PENTRU PREPARAT SI SERVIT SUC , FRESCH-URI SI LIMONADA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by