BICICLETA CU CREPIERA PENTRU PREPARAT SI SERVIT CLATITE


Pentru servirea Clatitelor . Crepiera alimentare cu gaz !

Descriere

Alimentare gaz

Dimensiuni
Cutie (mm): 1300x800x550 h
Bicicletă (mm): 2520x1100x2200 ht
Înălțime (cu acoperiș pliat) (mm): 1700 h
Total (mm): 3190

Roti puternice de 21 “
Are proiectat roți puternice cu un diametru de 68 cm, care fac mișcarea în jurul orașului ușoară și confortabilă.

Blat pliabil
În fața unei biciclete, putem pune un vârf pliabil suplimentar (55cm). care vă vor mări spațiul de lucru cu peste 40%. Deschiderea și plierea ușoară sunt garantate de sistemul de ghidaje și zăvoare.

Cadru ferm pentru bicicletă vopsit la orice culoare
Cadrul tubului dobulei asigură o conducere stabilă, precum și soliditatea întregii construcții. Este înșurubat în partea din față a unei biciclete, astfel încât să poată fi dezasamblat cu ușurință în timpul întreținerii sau expedierii. În timpul plasării unei comenzi, este posibil să alegeți o culoare a cadrului bicicletei (diagrama de culori RAL).

Mâner de împingere uriaș
Un mâner imens care împinge nu numai că arată bine, ci și facilitează mersul pe bicicletă. Mânerul este realizat dintr-un profil rotund din oțel inoxidabil și va supraviețui chiar și celor mai îndepărtate călătorii.

Raza de viraj: 4m
O rază de viraj a fost optimizată, astfel încât bicicleta să poată traversa cu ușurință străzile. Limitatorii de virare sunt responsabili pentru siguranța și garantează stabilitatea unei biciclete.

Frâne hidraulice cu opțiune de frână de parcare
Cele mai puternice frâne disponibile pe piață garantează o conducere sigură. O frână de parcare facilitează plasarea unei biciclete în timpul lucrului.

Cutie
Faceți-vă bicicleta unică! Puteți alege dintre trei versiuni diferite: placaj impermeabil, oțel inoxidabil și vopsit RAL.

Acoperiș din țesătură impermeabilă
Un acoperiș este realizat din țesătură impermeabilă Cordura. Este puternic și rezistent la deteriorări mecanice. Pentru a spăla țesătura, o puteți scoate cu ușurință dintr-un cadru. Puteți alege culoarea materialului și, în plus, vă putem pune logo-ul companiei

Rafturi laterale
Rafturile laterale îmbunătățesc aspectul unei biciclete și oferă un spațiu suplimentar pentru accesorii. Rafturile sunt fixate într-un mod special care garantează stabilitatea produselor care stau pe ele

Huse laterale pliabile
Pentru a face depozitarea unei biciclete cât mai ușoară, am proiectat capace laterale pliabile. Pur și simplu, trebuie să ridicați un element și capacele sunt pliate.

Acoperiș pliant
O construcție a unui roff este realizată din profile de cerc și poate fi pliată cu ușurință. Am proiectat șurub puternic pentru a preveni plierea unui acoperiș într-un moment neașteptat

Posibilitatea demontării unui acoperiș
Pentru a facilita transportul și depozitarea unei biciclete, am proiectat un acoperiș  demontabil. Simplu, trebuie să întoarceți niște șuruburi și un acoperiș este îndepărtat. Mai mult, dacă te plictisești de culoarea unui acoperiș, îl poți înlocui cu ușurință.

Instalatie electrica
În bicicleta noastră, utilizăm o tehnologie de alimentare mobilă fiabilă, care constă din baterii cu gel, un încărcător și un convertor. Încărcarea este extrem de ușoară – tot ce trebuie să faceți este să conectați instalația la o priză folosind un cablu tipic de 230V; durează aproximativ 6 ore. Instalarea include un afișaj pe care puteți verifica nivelul bateriei.

Recipient de apă ușor de reumplut
Un recipient de apă curată cu o capacitate de 20l s echipat cu o infuzie de apă. În interiorul unui container am folosit o diviziune specială care garantează că apa nu se va revărsa în timpul deplasării. Mai mult, puteți îndepărta cu ușurință recipientele de apă pentru a le curăța.

Blat din oțel inoxidabil
Pentru a crește calitatea și pentru a îmbunătăți curățenia locului de  munca, am proiectat un blat din oțel inoxidabil, ușor de curățat și rezistent la deteriorări mecanice.

Cheia principala
Puteți deschide toate dulapurile folosind o cheie principală dacă cheia este pierdută, vă vom pune la dispoziție un nou set de chei.

Chiuvetă încorporată
O bicicletă include o chiuvetă încorporată în care vă puteți spăla mâinile sau câteva accesorii. Se conectează cu recipiente de apă pe care le puteți umple și curăța cu ușurință. Un recipient de apă murdară poate fi degajat de o supapă situată sub o bicicletă.

Raftul superior pentru containere GN
Există trei containere GN 1/6, 100mm pentru a conține ingrediente diferite. Este ușor de mutat sau de scos, dacă este necesar.

Dozator pentru aluat
Pentru a facilita distribuirea aluatului, la stația de lucru a fost montat un dozator de 6 litri pe un braț special. Datorită acestei soluții economisim spațiu pe blatul de lucru și timp în timpul pregătirii produsului.

Suport opțional pentru cutie
Pentru a mări spațiul de depozitare, puteți adăuga un suport pentru cutia bicicletei. Un dulap pliant cu o dimensiune de 600x400x400h poate conține cu ușurință obiecte utile. Puteți alege culoarea unei cutii.

Crepiera  cu gaz
Bicicleta din set este echipată cu o mașină profesională ( crepiera ) de înaltă clasă, cu un diametru de 400 mm, care permite pregătirea rapidă și eficientă a clătitelor. Datorită alimentării cu gaz, bicicleta este independentă și poate lucra într-un loc în care nu există acces la electricitate.

Organizator pentru ustensile
Pentru a menține blatul de lucru mereu curat, pe blat a fost instalat un organizator special care are toate elementele necesare, cum ar fi un băț pentru întinderea cuțitului  pentru aluat și manipulator pentru ungere. Totul își are locul său și arată întotdeauna estetic în fața clientului.

Încălzitor de ciocolată
În partea de sus am montat un încălzitor de ciocolată de cea mai înaltă calitate, echipat cu o clapetă specială de distribuire cu 3 vârfuri. Uitați o dată pentru totdeauna despre curățarea blatului de ciocolată = sticla închide cât de multă ciocolată doriți – curată și eficientă.

Descriere
Bicicleta cu crepiera  este specializată în vânzarea unui produs. Toate dispozitivele și accesoriile de pe blat sunt aranjate în așa fel încât să asigure confortul și eficiența maxime la lucru.
Bicicleta este echipată cu o crepiera ( masina de facut clatite) cu gaz, un raft pentru recipient pentru produse suplimentare, un organizator pentru ustensile pentru prepararea și servirea clătitelor, un încălzitor de ciocolată și un distribuitor de aluat. Datorită acestor dispozitive, bicicleta poate face față cu ușurință lucrărilor ridicate și necesității unei eficiențe ridicate.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BICICLETA CU CREPIERA PENTRU PREPARAT SI SERVIT CLATITE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by