AUTOMATUL ,, Let’s Pizza ,, Pizza fierbinte în 3 minute

ATENTIE – La achizitia a 3  buc . Automate  Let’s Pizza – obtineti un Bonus Extra Discount – semnificativ !

Automatele Let’s Pizza reprezinta cea mai convenabila și mai versatila metoda de vanzare cu amanuntul si ofera servicii non-stop 24/7 clientilor. Acestea sunt deosebit de utile si in timpul crizei pandemice, oferind  protectie personala !

Automatul de pizza poate fi amplasat în locații cu trafic intens, unde circulă consumatori grăbiți, în tranzit, în căutarea unei gustări calde, preparate rapid:

 • gări, autogări
 • aeroporturi
 • parcări, benzinării
 • cămine studențești, scoli, licee
 • stadioane, spații de spectacole, concerte
 • Spitale și săli de urgență
 • Hoteluri
 • Stații de benzină
  • Șantiere mari de construcții
  • Cantinele marilor fabrici și întreprinderi cu peste 500 de angajați
  • Terenuri de joacă pentru copii
  • Centre de cumparaturi
  • Cluburi de noapte, localuri de noapte, pub-uri

Disponibil in variante NOI – si – SECOND HAND  – cu garantie 1 + 1 ani

Inclus transportul si punerea in functiune !

 

102 485,00 lei 148 835,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Descriere

Inovație și idee de afacere: automatul de pizza, inventat de trei italieni

Automatele Let’s Pizza reprezinta cea mai convenabila și mai versatila metoda de vanzare cu amanuntul si ofera servicii non-stop 24/7 clientilor. Acestea sunt deosebit de utile si in timpul crizei pandemice, oferind  protectie personala !

Un automat care face pizza în mai puțin de 3 minute și o livrează consumatorului la cutie, precum cafeaua la pahar, acum e disponibil și pentru  Romania. Aparatul, pentru care au brevet de invenție 3 italieni, e ca un dulap de 2×2 metri și poate face blatul pe loc din apă și făină, adaugă toppingul, coace pizza și o livrează, pe loc, în cutie de carton.

Trei italieni, Marco Pilati, Pierluigi Malfatti și Claudio Torghele depuneau în 2001, la Oficiul American de Patente și Mărci (USPTO) o cerere de acordare a unui brevet de inovație pentru ”Dispozitivul de produs pizza”. Doi ani mai târziu primeau patentul și după alți șase ani, automatul de pizza era deja în subiect de articol în New York Times.

Mașinăria italienilor e atât de ingenioasă – și unică în lume, se pare – încât Discovery Channel a folosit-o ca subiect la celebra emisiune ”How is made” pentru care a filmat un episod în care e dezvăluit cum se fabrică automatul de pizza.

Cum a apărut ideea automatului de pizza

Unul dintre deținătorii patentului, Claudio Torghele, fost executiv și partener la o companie de paste mărturisește într-un interviu pentru FastCompany că ideea i-a venit în Statele Unite, pe când se afla în spațiul de restaurante express al unui centru comercial, unde erau și tot felul de automate (vending machines).

Privind stilul de viață și felul de a fi al americanilor, m-am gândit: Cum ar fi să fac o mașină automată de paste? Apoi am zis: De ce să nu fac pizza, pentru că pizza ca un brand. Toată lumea știe pizza.”

S-a gândit apoi la soluții pentru diferitele etape de preparare, care au si devenit cereri de patent pentru inovații: un mod de a face rapid blatul, din făină și apă, coacerea și livrarea automată.

Așa a apărut, după ani de muncă și în colaborare cu alți doi italieni, automatul vândut sub conceptul-brand ”Let`s pizza” – Pizza fierbinte în 3 minute.  

Cum funcționează automatul de pizza

 • Claudio Torghele spune că automatul prepară blatul de pizza în 40 de secunde, amestecând pe loc făina și apa.
 • După ce este porționat aluatul e transferat unei prese hidraulice care dă blatului forma și dimensiunea; un alt dispozitiv distribuie concentric sosul de roșii, apoi peste blat vin brânza și ingredientele (alese de client).
 • Pizza necoaptă ajunge într-un cuptor cu infraroșii care rezolvă coacerea mai rapid decât într-un cuptor obișnuit pentru care o coace de la interior spre exterior.
 • După ce e gata, pizza abia coaptă este transferată într-o cutie de carton și livrată celui care a comandat-o. Totul durează 2 minute și jumătate.

Inventatorii automatului au lăsat la vedere, două zone de preparare: consumatorul poate vedea mixerul in care se pregătește aluatul și cuptorul de coacere.

Italienii au o bună tradiție în ce privește vânzarea produselor prin automate – de la cele de cafea, la cele de băuturi și gustări. Dacă ne gândim și la tradiția în materie de pizza, inventarea automatului de pizza preparată aproape la minut, de către italieni, nu e o supriză.

Pizza la automat nu va convinge, probabil, clienții de restaurant, mai pretențioși, pentru care prepararea rapidă a aluatului și coacerea la infraroșu ar însemna compromisuri la gustul final al produsului.

Pentru consumatorii grăbiți însă, aflați în zone de tranzit sau pentru cei care nu pot găsi o gustare rapidă, la ore nocturne de exemplu, soluția preparării automate s-ar putea dovedi acceptabilă.

O analiză  a identificat, de pildă, că, cel puțin când vine vorba de căutări online, există un interes semnificativ de căutare în orele de noapte.

Ca să poată onora comenzile de noapte, antreprenorii cu pizzerii ar trebui să plătească angajați pe tura nocturnă, ceea ce ar crește costurile de operare ale afacerii.

Mașinile Let’s Pizza vin cu o suită de control care vă permite să vă controlați investiția de pe telefonul mobil. Aparatul oferă rapoarte periodice pentru a vă informa când este necesară reumplerea sau dacă există o problemă cu aparatul. De asemenea, oferă rapoarte despre vânzările dvs., astfel încât să puteți controla întotdeauna.

Suport tehnic

Mașinile Let’s Pizza vor fi sprijinite de tehnicienii Let s Pizza EU Avem acces de la distanță la mașini pentru a depana orice probleme cu mașinile și pentru a economisi timp și bani din apelurile de asistență.

. Mașinile pot fi echipate cu toate tipurile de sisteme de plată disponibile pe piață, adecvate protocolului MDB, pentru a comunica cu controlerul mașinii.

Cititor de monede (acceptarea plății și acordarea modificărilor);

Cititor de bancnote (cu sau fără reciclare)

Cititor de carduri de credit / debit,

De la începutul anului 2020 , avem posibilitatea de a regla sistemul video și panoul de control în interiorul mașinilor, ceea ce ne poate permite asistența din centrul nostru central de servicii și asistență logistică pentru toate mașinile noastre din întreaga lume și, de asemenea, oferă o viziune imediată în producția de Pizza care s-a întâmplat în interiorul mașinilor Let´s Pizza de la începutul procesului

Let s Pizza EU a început acum să preia aplicații pentru a găsi noi case pentru aceste mașini unice. Imaginați-vă că aveți pizza proaspătă, gătită la perfecțiune, cu o alegere de trei toppinguri – în mai puțin de trei minute! Poate suna prea bine pentru a fi adevărat, dar, datorită Let’s Pizza EU, acum este o realitate. 365 de zile pe an.

Automatul Let’s Pizza a fost deja un succes major în Croația, Portugalia, Letonia, Germania, Spania, Austria, Italia, Ungaria, Norvegia, Slovenia, Coreea de Sud, țările Benelux (Olanda, Belgia), Emiratele Arabe Unite – al Ain / Abu Dhabi, Australia, Mexic, Chile și acum atrage un interes larg în rândul cunoscătorilor de vânzări de fast-food din alte țări

Un nou concept revoluționar de pizza …acum disponibil si pentru ROMANIA 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AUTOMATUL ,, Let’s Pizza ,, Pizza fierbinte în 3 minute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by